Serier | Guides

5 serier, der får dig til at stresse ned, hvis du har lidt for travlt

AfAmanda Lee Edelstein
22. juni 2022
Foto: The Office/C More/ Justin Lubin

Del artikel

Har du en travl hverdag og savner at slappe af i sofaen til en god serie? Måske en serie der er så spændende, at du for en stund glemmer om stress på arbejdet?Better Call Saul


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/05/BCS_301_MS_1007_0622-RT.jpg
Better Call Saul / sæson 3 / Bob Odenkirk/Michele K.Short/ Foto: Netflix

Du har med stor sandsynlighed set eller hørt om den populære serie Breaking Bad med Bryan Cranston som Walter White i hovedrollen. Better Call Saul er en spinoff af denne serie, og foregår i tiden før Mr. White skabte sin egen produktion af Crystal Meth.

Better Call Saul fokuserer her på den kære Jimmy McGill, der i hælene på sin bror ivrigt forsøger at få sin egen advokatpraksis ”Saul Goodman” på benene. Jimmy fører sjældent sagerne på traditionel vis, og ender mange gange i uheldige situationer i sin jagt på at vinde i retten.

Better Call Saul er en populær serie, der har hele 6 sæsoner at byde ind med. Det er en herlig serie med en afslappet atmosfære og humoristiske indslag. Derfor er den god til dig med en travl hverdag!

Peaky Blinders


https://imgix.vielskerserier.dk/2018/10/BBC5.jpg
(Foto: Peaky Blinders/C More)

Vi befinder os i Birmingham England i tiden før 1. Verdenskrig. Serien er baseret på den kriminelle bande Peaky Blinders, der vil overtage byen og dens indbyggere. Tommy Shelby er leder af banden, og det er ham, der sætter dagsordenen.

Peaky Blinders vil gøre hvad som helst for status og penge, hvilket indebærer vold, bedrageri og i nogle tilfælde mord. Vi følger Tommy og de andre medlemmer i banden, når de gør op med det klassiske klassesamfund.

I de to seneste sæsoner står Peaky Blinders og Thomas Shelby bl.a. ansigt til ansigt med en politiker ved navn Oswald Mosley. Men selv i politik må man ty til ekstreme midler, for at få hvad man vil have. Peaky Blinders har store planer.

Papirhuset


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/05/LCDP_412_Unit_00054.jpg
Foto: Papirhuset/Netflix

Papirhuset er en underholdende serie fyldt med action, drama og spænding. Det er en spansktalende serie, hvilket kan virke som et ”no go” for nogle, men den er helt sikkert værd at se!

Vi bliver introduceret for en gruppe kriminelle, der har planlagt at røve den spanske nationalbank på spektakulær vis – alt er nøje planlagt og gruppen af bankrøvere er næsten altid et skridt foran politiet. Kuppet bliver ledt af gruppens leder ”El Professor”, der er hjernen bag. Sammen med hans kompagnon har de sammensat et hold, der galant udfører de gennemtænkte planer.

Serien var en kæmpe succes for Netflix, og har tryllebundet millioner af seere verden over. Derfor er den selvfølgelig også med på vores top 5!


The Office


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/07/1_TV_OFF02_00002A.jpg
Foto: The Office/C More/ Justin Lubin

Vi kan ikke nævne søndag på sofaen, uden også at nævne komedieserien The Office. Serien er en amerikansk sitcom, der følger dagligdagen hos de ansatte i kontorfællesskabet ved den fiktive virksomhed Dunder Mifflin Paper Company.

Med Steve Carell som chef på kontoret er der ikke sparet på bizarre og sjove stunder for de ansatte og dermed dig som seer. Der er udgivet hele 9 sæsoner, og både skuespillerne individuelt samt serien i sig selv har vundet et utal af priser for deres performance.

Episoderne er bygget op så den ikke kræver fuld fokus fra start til slut. Du kan altså bare ”tune in”, når du har lyst til et godt grin.

Skruk


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/04/S_101_Unit_01025_v0a_QC_Tine_Harden.jpg
Foto: Skruk/Tine Harden/Netflix

Den sidste anbefaling på vores top 5 liste er en ny dansk serie på Netflix. Som navnet indikerer, handler Skruk om en kvinde, der har meget travlt med at blive gravid.

Men det er ikke hvilken som helst kvinde. Vi følger fertilitetslægen Nana, der i lang tid ikke har haft ambitioner om at få et barn. Men da hendes kollega tilfældigt tjekkede hende, viste det sig, at hun havde travlt. Muligheden for infertilitet blev pludselig en realitet, og hun er nu i et kapløb mod tiden.

Vi følger Nanas rejse hvor hun tager sagen i egne hænder, mødet med en ekskæreste får hende til at tage en impulsiv beslutning – tager hun de rette valg?

Bestil din takeaway hos Just Eat
Sushi, thai, pizza eller ..? Åben Just Eat appen, bestil, og smæk fødderne op, mens vi sørger for, at din yndlingsmad leveres helt til døren. Just Eat samarbejder med restauranter på tværs af hele landet, så du kan få lige det, du vil, når du vil.
Velbekomme.

Del artikel

Læs mere omSerierstresse af