Serier | Nyheder

Jon Snow spinoff med Kit Harrington er i de tidlige udviklingsstadier

AfDaniel Lindekilde Engberg
17. juni 2022
Kit Harrington som Jon Snow i 'Game of Thrones'
Foto: HBO Max

Del artikel

En spinoffserie til 'Game of Thrones' med Jon Snow i hovedrollen er sat i værk hos HBO. Kit Harrington er sat til at tage rollen på sig igen.


Når serien er i det stadie den er i, er det ikke engang sikkert at serien bliver til noget, men det viser at HBO langt fra er færdig med Game of Thrones universet. Dette kan også ses på de mange projekter der er i gang som skal folde universet mere ud og fortælle historier derfra.

Meget mere 'Game of Thrones'


House of the DragonGame of Thrones

House of the Dragon er dog langt fra den eneste GoT-serie der er på vej 10,000 Ships der er sat 1.000 før kampen om tronen, 9 Voyages der efter titlen at bedømme omhandler Corlys Velaryon ni ekspeditioner ombord på skibet Sea Snake.

Hverken HBO eller Kit Harringtons repræsentanter har udtalt sig om projektet, og projektet er som sagt i de tidlige udviklingsfaser hvilket ikke medfører at serien rent faktisk bliver produceret.

Vigtist ved dette, så kan det være et signal om at HBO ikke har sat det sidste punktum for de karakterer folk har fulgt igennem otte sæsoner, og ikke er sky for at lave serier der foregår efter Game of Thrones.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder