6 spændende serier til sommeren på C More

AfVi Elsker Serier
28. juni 2023
Serier til sommerferien på C More
Foto: C More
cmore
Sommertid er lig med serietid, og hos C More er der en masse serier at give sig i kast med, når man vil skrue ekstra op for afslapningen.

Sommeren er for alvor i gang her i Danmark, og selv om man godt kan være fristet til at bruge alt sin tid udenfor, er sommeren også et perfekt tidspunkt at hygge sammen med sin familie eller nærmeste med en god serie.

Vi har derfor været C Mores katalog igennem og fundet hele seks serier at godte sig med - der er alt fra krimier og gysere til dokumentarer at give sig i kast med.

Der skal advares om at se disse serier i solen, da der er fare for at blive så opslugt, at man ender med at se dem så længe, at man bliver skoldet.

Death in Paradise

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-26/tv4_cmore_649935940cd67.jpg
Foto: C More

Tag med til den tropiske, fiktive ø Saint Marie i det østlige Caribien, hvor vejret er varmt, og forbrydelserne er koldblodige.

I hvert afsnit kaster det multikulturelle hold af efterforskere sig over en ny sag, finder mistænkte, undersøger spor og beviser og fanger til sidst morderen. Du kender proceduren lige så godt som efterforskerne, men styrken ved Death in Paradise ligger netop i dens genkendelighed.

Death in Paradise er formularisk, let at fordøje og herlig at se på. Der er ikke noget bedre efter en lang dag end at sætte et afsnit af Death in Paradise på til at drømme sig væk til det tropiske Caribien.

Hvis du ikke kan få nok af Death in Paradise, kan vi også varmt anbefale at tjekke Beyond Paradise ud, der følger fanfavoritten, den excentriske politikommissær Humphrey Goodman, der var med i Death in Paradise fra sæson tre til seks.

The Pleasure Principle

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-26/tv4_cmore_64993344ca109.jpg
Foto: C More

Gennem tre europæiske lande i tre byer, findes en kvinde i hver by. Alle har fået skåret halsen over og fjernet en arm. Så er præmissen for alvor sat op i krimithrilleren The Pleasure Principle, der fortæller en morbid og spændingsfyldt historie over 10 afsnit.

De tre byers (Odessa, Warszawa og Prag) politienheders efterforskere kommer hurtigt på tværs af hinanden. Det står klart for dem, at mordene er forbundne, da alle ofrene var vordende modeller eller skuespillere og er blevet dræbt på samme manér. Hvem står bag, og hvorfor? I søgen på disse svar kommer de frem til alverdens mistænkte, og selvom de måske ikke har begået mordene betyder det ikke, at de har rent mel i posen.

Hvis du er til de verdener, der bliver skabt i film som Se7en, Zodiac eller serier som Mindhunter, hvor man for alvor dykker ned i menneskehedens skyggeside (også i ret grafisk forstand), så er The Pleasure Principle lige serien for dig.

The Pleasure Principle har premiere på C More 3. juli hvor alle afsnittene kan ses.

GRATIS ADGANG TIL C MORE

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

From

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-27/from.jpg
Foto: C More

På en bilrejse bliver familien Matthews fanget i en lille by sammen med dens andre beboere. Alle deres historier er den samme. De ankommer til byen, tænker at de er kørt forkert og kører videre igen for at ende samme sted.

Det er dog ikke nok, at de er fanget i denne lille verden, for efter mørkets frembrud kommer monstre frem med et smil på læben og en appetit for kød. De tager form af dine nærmeste og vil sige hvad som helst for at blive lukket ind.

Med et godt karaktergalleri og forskellige plottråde, hvor nogle af beboerne dykker ned i verdens mysterier, og andre søger en vej ud, er der nok at få tiden til at gå med, og det er en underholdende affære.

From kommer fra skaberne af kultserien Lost, og det betyder, at der er en masse mysterier at afdække i denne verden. Hele første sæson kan ses lige nu eksklusivt på C More, og anden sæson er også godt undervejs med nye afsnit hver onsdag. Fra d. 12. juli ligger alle afsnit i anden sæson klar, hvis du foretrækker at binge den spændende serie.

Mord i Skærgården

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-28/mord-i-sk.jpg
Foto: C More

I Stockholms skærgård er der hele 30.000 små øer, hvor alverdens kriminalitet kan blive begået uforstyrret.

Hvis ikke forbrydelserne kan forhindres, skal de i hvert fald opklares, så forbryderne bliver stillet til ansvar for deres gerninger. Det er her, at juristen Nora Linde og politiets ansvarlige på øerne, Alexander Forsman kommer ind i billedet. I denne niende sæson, hvor Mord i Skærgården når nye højder i spænding, slår de stadig hovederne sammen for at opklare diverse sager, imens de benægter de vordende følelser, de udvikler for hinanden.

Vi mener det også, når vi siger diverse sager. I denne sæson står de igen over for tre forskellige sager. En ung kvinde på flugt fra menneskesmuglere, men hvor alt ikke er, som det ser ud. En skoleklasse finder to skeletter, der rejser en masse spørgsmål. Til sidst i en hæsblæsende sæsonfinale forsvinder Alexander sporløst, samtidig med at en bombetrussel truer med at ødelægge det lille øsamfund.

Sæson seks, syv, otte og den nye niende sæson af Mord i Skærgården er alle tilgængelige, så det er bare at komme i gang.

Dalgliesh

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-26/dalgliesh-2.jpg
Foto: C More

Krimiforfatteren P.D. James’ mest populære karakter kommer til live i Dalgliesh, hvor den enigmatiske kriminalkommissær og digter Adam Dalgliesh står over for tre sager delt over seks afsnit i 1970’ernes England. Den længe ventede anden sæson har snart premiere på C More og byder på flere bestialske mord, der skal opklares.

Lægen Edmund Lorrimer findes myrdet ved et retsmedicinsk laboratorium, og han var ikke ligefrem en populær mand, så mistænkte er der nok af. I den anden sag efterforskes mordet på en forsvarsadvokat, der frikendte en mand, der var anklaget for mord. Selvsamme mand er begyndt at date offerets datter. I den sidste sag er søskendetrioen, der ejer det famøse museum Dupayne uenige om, hvorvidt museet skal sælges. Når den yngste, Neville Dupayne, der er den eneste, som modsætter sig salget, findes myrdet på museets område, på en måde, der beskrives i museets famøse ’mordrum’, tilkaldes Dalgliesh. Han indser hurtigt, at alle på museet, inklusiv offerets søskende, er mistænkte, og at der er meget mere i denne sag end ved første øjekast.

Du kan se hele første sæson af Dalgliesh lige nu på C More, og så kan du glæde dig til, at anden sæson har premiere 30. juli.

Invisible Monsters: Serial Killers in America

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-06-26/tv4_cmore_6499342ba2af6.jpg
Foto: C More

Nu skal vi VIRKELIG tæt på virkeligheden i denne true crime-dokumentar, hvor vi følger nogle af de mest notoriske seriemordere i USA's historie op igennem deres liv med vidneudsagn fra eksperter, folk der var tætte på ofrene og dem, der selv undslap med nød og næppe.

BTK, Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, Green River Killer og John Wayne Gacy har flere ting tilfælles. De er alle nogle af historiens største seriemordere, de var alle aktive i samme periode, og ingen mistænkte dem, indtil 10-øren faldt.

Dokumentaren gør meget ud af at forklare, hvorfor de ikke blev fanget, før de gjorde, og giver dermed også et spændende indblik i, hvordan politiefterforskning har udviklet sig siden starten af 70’erne, hvor de alle begyndte at være aktive.

Del artikel