Serier | Guides

Aktuelle serier på Amazon Prime Video i oktober

AfFreja Hertz Tefcke
4. oktober 2019
Foto: Modern Love/Amazon Studios

Del artikel

Der er noget i luften her i oktober, og det betyder at streamingtjenester pumper nyt ud – og Amazon Prime Video er ikke en undtagelse! Læs med her og se de to nye serier, der får premiere på Amazon Prime Video i oktober.

Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at se dem!


Modern Love


Premiere: 18. oktober

Inspireret af klummen fra New York Times af samme navn kommer Modern Love til Amazon Prime Video!
Denne romantiske komedieserie med 30 minutters lange afsnit udforsker kærligheden i alle dens komplicerede, akavede, smukke og hjerteskærende former, da alle afsnit bringer nogle af klummens mest elskede og populære historier til live med en stjernespækket rollebesætning, der blandt andet består af Jane Alexander (The Good Fight), Andy Garcia (Ocean’s Eleven), Tina Fey (30 Rock), Dev Patel (Lion), Julia Garner (Ozark), Andrew Scoot (Fleabag) og mange, mange flere!

Alle otte afsnit får premiere på Amazon prime Video d. 18. oktober, og det kan ikke andet end at blive godt, når alle de store navne er involveret.

Serien er skrevet af John carney (Once, Sing Street), og han fungerer også som instruktør og executive Producer på serien. Derudover har folk som Emmy Rossum (Shameless) instrueret flere afsnit i serien, og Tina Fey har været med på manuskriptet til ét af afsnittene, så der kan næsten kun forventes en klog, spændende, let akavet serie, der byder på det, vi alle sammen leder efter: Kærlighed.

Se traileren til Modern Love


Goliath (sæson 3)


Premiere: 4. oktober

Sæson 3 af den vilde, spændende serie Goliath med Billy Bob Thornton (Fargo, Bad Santa) i hovedrollen kommer til Amazon Prime Video!

I denne sæson medfører en uventet død af en gammel ven, at Billy McBride (Thornton) tager en sag i den tørkeramte Central Valley, hvor han står ansigt til ansigt med en ny Goliath – en billioner gårdejer (Dennis Quad) og hans søster (Amy Brenneman).

Da Billy og hans team forsøger at forfølge sandheden, dukker gamle fjender og personlige dæmoner op og tvinger ham til at konfrontere sin egen dødelighed.

Rollelisten består blandt andet af Dennis Quad (The Day After Tomorrow), Sherilyn Fenn (Twin Peaks: The Return), Leslie Grossman (American Horror Story) og Julia Jones (West World).

Serien er produceret af Lawrence Trilling (som stod for Parenthood), Geyer Kosinski (Fargo) og Jennifer og Steve Turner (Boardwalk Empire).

Goliath er en spændingsserie, der er perfekt til en ordentlig binge-session i efterårsferien. De to foregående sæsoner kan findes på Amazon Prime allerede nu, så du kan lade op til sæson 3 i stil sammen med Billy Bob, Dennis Quad og alle de andre store navne.

Se traileren til Goliath sæson 3

Den skal i hvert fald ses!

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på HBO

Del artikel

Læs mere omAmazon Prime Video

Andre Serier | Guides