Serier | Guides

Aktuelle serier på Viaplay i august

AfFreja Hertz Tefcke
2. august 2019
Aktuelle serier på Viaplay i august
(Foto: Undskyld, Norge/Viaplay)

Del artikel

En skandaleramt og arbejdsløs Casper Christensen må flygte til Norge, og med sig har han et kamerahold, der følger ham døgnet rundt for at dokumentere hans succes – mest for at han selv (og Danmark) kan svælge i den.

ViaplayViaplayViaplay

Undskyld, Norge (sæson 1)
26. august

Sådan kommer det dog langt fra til at gå, og i stedet indfanger kameraet Caspers desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit helt eget talkshow i Norge.

Se teaser til Undskyld, Norge her:

Honour (sæson 1)
Premiere: 30. august

Hvor langt er et menneske villigt til at gå for at bevare sin mørkeste hemmelighed? For fire kvinder på advokatkontoret Honour er det svært nok i sig selv at navigere sig i en branche, hvor sager med kvindelige ofre nedprioriteres til fordel for ”vigtigere” sager – og med en dødelig hemmelighed i bagagen er det så godt som umuligt.

Denne nye Viaplay-original kan bedst beskrives som Mænd der hader kvinder med et hint af Sex and the City og har nogle af Sveriges største skuespillere med sig – og de har endda samproduceret serien!

Manson's Bloodline (sæson 1)
Premiere: 9. august

Denne nye Viaplay-original dokumentarserie går tæt på arven efter kultlederen og massemorderen, Charles Manson. Mansons barnebarn forsøger at bryde fri fra den blodige arv fra sin farfar, som har kastet en dyster skygge over ham i hele sit liv.

Preacher (sæson 4)
Premiere: 5. August

Sidste sæson af serien, der er baseret på tegneserien fra DC Comics om den kæderygende og alkoholiserede præst. Sammen med en kriminel og en vampyr vender han tilbage for at redde dagen endnu en gang.

The Office (sæson 1-9)
Premiere: 9. august

Vi får nu hele The Office tilbage på vores skærm gennem Viaplay!

Følg folkene på kontoret, mens de lever deres liv – og arbejder meget hårdt på deres forskellige opgaver, på trods af diverse udfordringer (specielt fra deres chef). Du kan følge dem igennem kærlighed, hemmeligheder, almindeligt kontorarbejde og en masse andre hijinxs på det lille kontor ved selskabet Dunder Mifflin.

Snowfall (sæson 2)
Premiere: 1. august

Snowfall er et indblik ind i de tidlige dage af crack-kokain-epidemien i Los Angeles i begyndelsen af 1980’erne. Vi følger en række mennesker, der på den ene eller anden måde ender med at krydse hinandens veje – den 19-årige pusher, Franklin Saint, den mexicanske luchador Gustavo, CIA-agenten Teddy og den mexicanske crime-boss-niece, Lucia.

Vikings (sæson 4 & 5 del 1)
Premiere: 9. august

Hvis du har ventet med spænding på næste omgang af Vikings, kan du trække vejret igen, fordi den vender tilbage til Viaplay i august!

Vi følger Ragnars familie, mens Ragnar kæmper med sit sind – Rollo er stadig i Paris, mens Aslaug og Bjorn får tingene til at køre i Kattegat. Flere kampe, krige, blod og historie i spandevis kommer ind på skærmen, mens vi følger Ragnars kamp mod sig selv – og alle andres kamp mod… Ja, alle andre.

Læs også: 5 super søndagsserier på Viaplay

Del artikel

Andre Serier | Guides