Serier | Guides

Aktuelle serier på Viaplay i juni

AfFreja Hertz Tefcke
31. maj 2019
Aktuelle serier på Viaplay i juni
Foto: HBO Max

Del artikel

Sommeren er her, varmen kommer, og med den kommer der nye serier på Viaplay!

Der er både gensyn med gamle, gode serier og helt nye, spændende serier – alt i alt bliver juni en spændende måned for Viaplay og for serie-elskere!

Desperate Housewives (sæson 1-8)
Premiere: 3. juni

Nostalgisk gensyn med damerne fra Wisteria Lane!

I første sæson forsøger veninderne Susan, Lynette, Bree og Gabriella at finde svar på mysteriet om deres venindes selvmord, og med det følger der drama, plottwists og masser af skeletter i skabet, der truer med at vælte ud.

Chicago Med (sæson 3)
Premiere: 3. juni

Endelig kommer tredje sæson til den fantastiske hospitalsserie!

Få et følelsesladet indblik i det daglige liv og arbejde på et hospital i Chicago. Her slås de modige personale med svære tilfælde af skader og deres forhold til både deres patienter og hinanden. Det er en serie fyldt med action, blod, drama og kærlighed sammen med en sund dosis af hospitals-humor!

The Oath (sæson 2)
Premiere: 14. juni

En gruppe korrupte betjente, kendt som The Ravens, arresteres og tvinges til at slippe en FBI-muldvarp ind i deres bande for at undgå en straf. Serien kaster lys på korruption, og hvis man kommer ind i banden, kommer man ikke helskindet ud igen. Serien har et stort og fantastisk cast, som blandt andet involverer Sean Bean, og serien er spækfyldt med action og skyderier!

The Handmaids Tale (sæson 1)
Premiere: 1. juni

Du kan nu endelig se den prisbelønnede første sæson på Viaplay! I en dystopisk fremtid påtvinges kvinder seksuelt slaveri i et desperat forsøg på et genbefolke en hærget verden. I det skræmmende, totalitære samfund findes tjenerinden Offred blandt kommandører, deres brutale koner og andre tjenestefolk med et formål: at finde sin datter, der blev taget fra hende.

Andre serier, med premiere i juni

APB: Krimi/drama. Premiere 1. juni
Star: Drama. Premiere 1. juni
Section Zero: Drama/eventyr. Premiere 14. juni
Chicago PD: Krimi/drama. Premiere 7. juni

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i maj

Læs også: Aktuelle serier på Viaplay i april

Del artikel

Andre Serier | Guides