Serier | Guides

Aktuelle serier på Viaplay i oktober

AfFreja Hertz Tefcke
1. oktober 2019

Del artikel

Mørket er for alvor begyndt at tage sit indtog på vores aftener, og det passer helt perfekt til en oktober måned, hvor Halloween banker på døren sammen med masser af gys, gru og (u)hygge.

Viaplay giver dig altså en god undskyldning for at krybe i læ under et tæppe og nyde, at hårene rejser sig lidt i nakken. Man kan selvfølgelig også grine til en komedieserie, hvis de vilde gys bliver for meget.

Læs med og find ud af, hvad Viaplay tilbyder i oktober måned!

Store Lars
premiere: 24. oktober

Lars Hjortshøj er tilbage!
Glæd dig til et virvar af pinligheder, store akavede øjeblikke og masser af romantik i serien Store Lars.
Den folkelige, danske komiker er træt af småfjollede roller med et dumt skæg og skumle jobs – træt af at være en mand, der er gået i stå midt i livet og aldrig har fået den respekt, han fortjener. Derfor kaster hans sig nu ud i en række projekter i forsøget på at opnå en virkelig anerkendelse. Men selvom ambitionerne er tårnhøje og intentionerne er gode, ender han med at lave benspænd for sig selv gang på gang.

Besat
Premiere: 31. oktober

Da fire unge mænd findes døde i en tom swimmingpool, bliver det begyndelsen på en bizar sag, der stiller Max (Anders Daniel Lie) og Sander (Anders Baasmo Christiansen) ansigt til ansigt med både deres egne dæmoner og en dyster række af stadigt mere og mere uforklarlige hændelser.

Elsk Mig
Premiere: 11. oktober

Gustav Lindh, der spiller over over for Trine Dyrholm i Dronningen, har en stor rolle i den varme, svenske Viaplay-original Elsk mig, som følger tre generationer gennem venskaber, sorg, frigørelse og romantik. Det er en drama/romantik-serie i seks dele og har bl.a. Sverrir Gudnason, Johan Ulveson og Sofia Karemyr på rollelisten.

S.W.A.T. (sæson 3)
Premiere: 3. oktober

En seriemorder bruger droner til at detonere enheder, og mens teamet forsøger at finde og fange gerningsmanden, udsættes Hondo for en række personlige udfordringer.
S.W.A.T. fortsætter den spændende fortælling om den lokale løjtnant, som står imellem sin loyalitet til gaderne og de mennesker, der findes der og sine pligter til sit team.

The Blacklist (sæson 7)
premiere: 5. oktober

Efter en rystende afsløring føler FBI-agenten Elizabeth Keen sig splittet over den relation, som hun har udviklet til det kriminelle geni, Reed.
Vi lærer mere om den dygtige profil, som havde rykket hele sit liv op for at forfølge en kriminel, Raymond Reddington, der har undgået at blive fanget i flere årtier og nu har meldt sig selv, men nægter at tale med andre end Elizabeth.

LÆS MERE: Anmeldelse af The Blacklist sæson 1-2

9-1-1 (sæson 2)
Premiere: 1. Oktober

Vi følger endnu en gang med, når de store, voldsomme og pressede situationer kommer til de første redningsfolk på scenen og deres reaktion på chok, skræmmende og hjerte-stoppende situationer. Vi ser dem helt tæt på, og nu får vi endelig sæson 2 med nye problemer, større situationer og endnu mere chokværdi!

Criminal Minds (sæson 1-14)
premiere: 7. oktober

Nu gøres der klar til at binge hele Criminal Minds! Følg holdet, der arbejder med profilering i Quantico og bliver sendt ud til de værste seriemorder-sager, drab, kidnapning og deres personlige dæmoner, der popper op undervejs. Serien er fyldt med chok, skræmmende mord og endnu værre personer i Criminal Minds, og nu kan vi endelig binge hele serien på én gang!

LÆS MERE: Anmeldelse af Criminal Minds sæson 1

The Walking Dead (sæson 9)
Premiere: 9. oktober

Vi vender endnu en gang tilbage til den ødelagte zombie-fyldte verden, der hærger i The Walking Dead med nye og gamle fjender i blandt vores favoritter.
Rick og hele gruppen tager en risikabel tur ind til Washington D.C. for at lede efter ting, de har brug for, til at genopbygge en form for civilisation. De skal få de forskellige områder og grupper til at gå sammen om at kommunikere og lave byttehandler for at få en form for normalitet op at køre igen på trods af de farlige fjender der venter rundt om hjørnet.

TAG QUIZZEN: The Walking Dead

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Guides