Serier | Guides

ANNONCE: 5 fede serier, du skal se på Pluto TV

AfVi Elsker Serier
20. december 2022
Serier du skal se på Pluto TV
Walker, Texas Ranger / Foto: Pluto TV

Del artikel

Pluto TV har mange gode serier at byde på, helt gratis endda. Vi har fundet frem til 5 brandvarme anbefalinger.

Pluto TV er unik. Som en af de få streamingtjenester i verden er det ganske gratis at se deres indhold. Enten kan man se det på en af deres mange livekanaler eller også on demand.

Vi har med stor fornøjelse gravet i deres on demand-arkiv og fundet fem anbefalinger, som vi til enhver tid vil sætte på og nyde et par afsnit af.

Og der er noget for enhver smag. Science fiction, action og komedie samt en stænk af romance.

Walker, Texas Ranger

Der er få folk, der kan lange øretæver ud som Chuck Norris. Med knastøre one-liners, et perfekt skæg og ditto cirkelspark, er den rødhårede kampsportsmester et regulært popkulturfænomen.

En del af den berømmelse stammer fra action-krimiserien Walker, Texas Ranger. Som en slags cowboy-James Bond langede Norris håndmadder ud som den titulære lovmand. Der er en snert af neo-western, uden at det kommer ud i noget Taylor Sheridan-esque.

For Walker er en oldschool cowboy, der dog fræser rundt i en Dodge Ram fremfor rene hestekræfter og hesteryg. Formlen er den samme hver gang: Ugens skurk skal fanges, og der er en eller anden form for nobel moralsk lektie, man kan tage med fra afsnittet. Otte sæsoner er der af Walker, Texas Ranger, så der er rig mulighed for at få stillet sit Chuck Norris-fix.


Serien kan ses på Pluto TV.

Texas Walker Ranger
Walker, Texas Ranger / Foto: Pluto TV

Star Trek: Deep Space Nine

Når man siger Star Trek, tænker man typisk på et rumskib, der rejser rundt i universet. Deep Space Nine adskiller sig markant fra andre Star Trek-serier på det punkt.

Her foregår handlingen primært på en rumstation. Efter en borgerkrig rykker en udsending fra Starfleet ind for at opretholde fred under ledelse af Benjamin Sisko (Avery Brooks). I stedet for at hvert afsnit er et afsluttet handlingsforløb, har Deep Space Nine historier, som strækker sig over flere afsnit, ja sågar sæsoner.

Den fortælleform var hidtil uvant i Star Treks kontekst og alt afhængig af, hvad slags trekkie man er, kan det være en dealbreaker. Er man game, er der nogle fantastiske og dramatiske timer i vente. Serien går dybt ind i det geo-politiske aspekt af Star Trek-universet.

Er man til mere konventionelt Trek, har Pluto også din ryg. Star Trek: Voyager ligger der nemlig også, og det er i den mere klassiske action-eventyr-kategori.


Serien kan ses på Pluto TV.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/12/Star-trek.jpg

American Soul

I en helt anden boldgade, finder vi det historiske musikdrama American Soul. Omdrejningspunktet er værten Don Cornelius og hans tv-program Soul Train, samt hvordan det indirekte var udstillingsvindue for, hvordan afroamerikansk kultur blev fremvist for omverden.

Det er en vanvittig medrivende serie, hvor det historiske drama bliver serveret med det bedste af periodens musik. Gladys Knight, Diana Ross, Tina Turner og James Brown lægger alle et smut forbi Soul Train-studierne igennem seriens to sæsoner.

Med 18 afsnit er American Soul på en perfekt bingelængde, som snildt kan sluges på en weekend. Og man kan få et glimt ind i et stykke amerikansk kulturhistorie, der ikke rigtig var været i fokus på vores breddegrader før.


Serien kan ses på Pluto TV.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/12/American-Soul.jpg

Awkward

I perioden før MTV gik fuldkommen væk fra at vise musikvideoer og til udelukkende vise genudsendelser af diverse realityshows lavede de flere skarpe og hylende sjove komedieserier.

The Hard Times of RJ Berger og Faking It var begge perfekte ungdomskomedier med kant, men bedst var dog Awkward. Hovedpersonen Jenna (Ashley Rickards) er den prototypiske gymnasieelev, der ikke hører til blandt de mest populære elever på sin skole. Da hun kommer ud for en weird ulykke, tror alle, at det er et selvmordsforsøg. Hun starter en blog, hvor hun skriver om sit liv og de dilemmaer, som hun og hendes venner møder i dagligdagen.

Awkward har det helt rigtige bid, så den ikke bliver unødigt sukkersød. Man hepper konstant på, at Jenna endelig skal finde kærligheden og bander over, at hendes crush Matty (Beau Mirchoff) ikke kan tage sig sammen og indse, at hun er the one.

Det er ungdomskomedie, når det er bedst og et af de stærkeste trumfkort i Plutos store seriearsenal.


Serien kan ses på Pluto TV.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/12/Awkward.jpg

South Park

Medmindre man har levet under en sten, er det de færreste, der ikke ved, hvad South Park er.

Hvor andre evigheds-animationsserier mister bid med årene, finder satirikerne og serieskabere Trey Parker og Matt Stone hele tiden nye emner at spidde. Meget har dog ændret sig siden starten i 1997, hvor South Park første gang tonede frem på skærmen.

For eksempel er den klassiske joke med, at den fattige Kenny med den tæt lukkede orange jakke skulle dø i hvert afsnit blevet droppet. Til gengæld er tykke Cartman stadig en kolerisk møgunge, Stan har et kompliceret forhold til crushet Wendy, og Kyle er ofte seriens moralske kompas.

21 sæsoner er tilgængelige på Pluto TV, så er der er rigeligt med vanvidskomik og politisk satire at give sig i kast med. Og det bedste af det hele? Det er ganske gratis at se.


Serien kan ses på Pluto TV.

https://imgix.vielskerserier.dk/2022/12/South-Park.jpg

Om Pluto TV


Pluto TV, et Paramount Global Company, er den førende gratis streaming-tv-tjeneste, der leverer hundredvis af live lineære kanaler og tusindvis af titler on-demand til et globalt publikum på over 64 millioner månedlige aktive brugere. Den Emmy ® prisvindende tjeneste kuraterer en mangfoldig række af kanaler i samarbejde med næsten 400 internationale medievirksomheder, og tilbyder en bred vifte af genrer, sprog og kategorier med film, tv-serier, sport, nyheder, livsstil, børn og meget mere. Pluto TV kan nemt tilgås og streames på tværs af mobil, web og tilsluttede tv-enheder. Med hovedkvarter i Los Angeles, strækker Pluto TVs voksende internationale fodaftryk sig over tre kontinenter og 30 lande.

Del artikel

Læs mere omPluto TV

Andre Serier | Guides