Serier | Guides

ANNONCE: Brutale britiske bestialiteter: Månedens serietip på C More

AfBuster Kristensen
21. december 2020
'Gangs of London'
Foto: C More

Del artikel

Vores serieanbefaling i denne måned er den brutale gangsterserie Gangs of London, der lige nu kan streames på C More.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

I den engelske hovedstad, London, kæmper rivaliserende forbryderorganisationer og internationale bander om magten. Byens største gangster, Finn Wallace, er blevet myrdet af ukendte gerningsmænd, og den utilregnelige Sean står klar til at overtage det kriminelle dynasti. Men Sean arver også et nådesløst magtspil, hvor ingen kan stole på hinanden, og snart begynder det hierarki, der har holdt byens bander i skak at krakelere.

Scenen er sat for forbryderdramaet Gangs of London. Serien om den impulsive Seans kamp om magten udkom i april i Storbritannien, og dengang så hele 16 mio. briter med, da første afsnit bød på hæsblæsende action, persondramaer og blændende kampkoreografi. Flere har endda kaldt Gangs of London for en værdig arvetager til de store gangsterserier som Peaky Blinders og Sons of Anarchy.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streaming-tjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Blandt andet kan du følge med i unge Harry og de andre tryllestavssvingende troldmænds liv i Harry Potter-filmene. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg
https://imgix.vielskerserier.dk/2020/10/Gangs-of-London-Mads-Koudal-05_05_GOL_S01.jpg
Foto: Gangs of London/Mads Koudal/C More

Gangs of London er skabt af den walisiske instruktør Gareth Evans (The Raid, Apostle), hvis voldelige, barske og grænsesøgende æstetik har skabt en fascination hos mange, og forargelse hos andre. I Londons voldsparate forbrydermiljøer er der nemlig ingen nedre grænser for, hvor langt de blodtørstige, men opfindsomme bander vil gå i kampen mod rivalerne.

Se ’Gangs of London’ på C More og få de første 14 dage gratis

Du kan følge med i de engelske undergrundsmiljøers dødsensfarlige magtkampe på C More, der lige nu tilbyder 14 dage gratis! Hele første sæson af Gangs of London er tilgængelig, og hvis dine nerver ikke holder til seriens blodige rædsler, så er der også andet godt at hente.

Således kan du følge med i komedien Schitt’s Creek, der gjorde rent bord ved årets Emmy-prisuddeling eller dykke ned i Kevin Costners flotte, moderne western-serie Yellowstone.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides