Serier | Guides

ANNONCE: 'Chucky' er tilbage i storform: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
31. oktober 2022
Månedens anbefaling på C More november 2022
Foto: Chucky/C More

Del artikel

Den morderiske dukke er tilbage i en ny sæson af 'Chucky' og er denne måneds klare anbefaling på C More.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Et år er gået siden begivenhederne fra første sæson, og vores tre overlevende tror alle, de er sikre. De døjer dog med traumer efter deres oplevelser, og særligt Lexi (Alyvia Alyn Lind) har taget det hårdt - så hårdt, at hun er blevet misbruger af euforiserende stoffer.

Jake (Zackary Auther) og Devon (Bjorgvin Arnarson) er endt hos plejefamilier, hvilket sætter en del forhindringer op for deres forhold. Den besatte dukke Chucky er dog ikke så ligetil at holde tilbage og går snart efter.

Et uheld, der involverer Jakes nye plejelillebror sender alle tre på en katolsk kostskole. Selvsamme kostskole, hvor Ray Lee Charles (Chucky) blev sendt hen efter at have dræbt sine forældre. Her kommer nye karakterer til og nye folk, der kan falde for Chuckys sadistiske trængsler.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Pragtpræstationer

Brad Douriff er tilbage som stemmen til Chucky og gør et formidabelt arbejde som sædvanligt. Når han først får gang i mundtøjet, får man let til latteren, og når han kort efter giver seeren sit splatterfix, så er alt, som det skal være.

Særligt den Oscar-nominerede Jennifer Tilly skal fremhæves. Hun har været tilknyttet Chucky-franchiset siden 1998 i The Bride of Chucky, og det er tydeligt, at hun stadig nyder rollen. Hun giver altid et smil på læben som Chuckys kæreste Tiffany, både i dukke- og menneskeform.

Chucky holder fast i seriens morbide humor og velskrevne karakterer, og er en værdig efterfølger til både filmene og den første sæson.

De første to afsnit af anden sæson af Chucky kan ses nu på C More, med nye afsnit hver mandag. Hvis man har brug for et gensyn eller skal til at begynde, har C More også hele første sæson tilgængelig.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides