Serier | Guides

ANNONCE: En mor på dybt vand: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
15. september 2021
'The Drowning' anbefaling
Foto: C More

Del artikel

I denne måned anbefaler vi The Drowning om en mor, der søger efter sandheden om sin drukende søn.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

C More har haft dansk seriepremiere på thrillerserien The Drowning.

Jodies (Jill Halfpenny) søn forsvandt ved en picnic, da han var fire år gammel. Alle formodede, at han døde i en drukneulykke, men liget blev aldrig fundet.

Ni år er gået siden da, og Jodie ser en dreng, som hun er overbevist om er sin søn. Hun søger herefter at bevise, at denne dreng er hendes søn, men det er en farefuld vej, som fører til farlige og grænseoverskridende valg, hun må foretage i sin søgen mod sandheden. Se serien i dag for 0 kr.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Opgør med fortiden

Over seriens fire afsnit får vi et dybdegående indblik i, hvad en tragedie kan gøre mod en familie, og hvordan en så stor fortvivlelse stadig kan spøge i ens sind efter mange år.

Rejsen ned i Jodies sind og ivrighed for at finde sandheden fortælles stærkt af Jill Halfpenny fra den BAFTA-nominerede Humans og den mangevindende BAFTA-serie EastEnders i selskab af Jonas Armstrong (Ripper Street), Rupert Penry-Jones (Spooks) og Deborah Findlay (State of Play).

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides

Mest læste