Serier | Guides

ANNONCE: 'Natrytterne' er true-crime, når det er bedst: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
2. december 2022
'Natrytterne' anbefaling
Foto: C More

Del artikel

Det er ikke alle fællesskaber, der er bygget op om positive værdier. Det bliver helt klart, når man ser 'Natrytterne' fra C More, der er denne måneds anbefaling.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Natrytterne centrerer sig omkring en rideskole, hvor ridelæreren Tommy (Jonas Karlsson, kendt fra krimiserien Beck, der også kan ses på C More) igennem flere år har seksuelt misbrugt sine elever. De fleste af eleverne ved godt, at hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme på konkurrenceholdet, skal de stille sig selv til rådighed for ham.

Serien foregår primært i to perioder. I den første følger vi den nye elev på skolen, Molly (Saga Samuelsson), der har nok emotionel bagage med sig til at fylde et helt skur, men finder en form for forløsning igennem ridning. Efter noget tid kommer Molly væk fra skolen og anmelder Tommy til politiet, der dog ikke tager anklagerne helt seriøst, hvilket fører os til den anden del af serien.

I nutiden følger vi Tommys datter Victoria (Hanna Ardéhn), der fortæller om alle oplevelserne med sin far, og der bliver ikke lagt skjul på noget. En sand skræmmehistorie fra virkeligheden.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

En kavalkade af ubehageligheder

Natrytterne lægger ingen fingre imellem, når den viser alle overgrebene, både seksuelle og voldelige. Du bliver som seer konfronteret med disse dysfunktionelle magtforhold på første hånd, og det er så ubehageligt, som det lyder. Men det er også derfor, at serien virker.

Det er ingen hemmelighed, at disse ting sker i virkeligheden. Natrytterne er som nævnt en virkelig historie. Du vil som seer nok have samme reaktion som lokalsamfundet, når du ser, hvad Tommy udsætter sine medmennesker for. En blanding af foragt, empati for ofrene, men mest af alt forbløffelse over, at det overhovedet kunne ske.

Natrytterne er en serie, der viser det værste på den bedste måde, så det får dig til at reflektere over, hvad den fortæller.

Vi Elsker Serier har også interviewet datteren af den anklagede ridelærer, der var inspirationen bag C More serien Natrytterne.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides