Serier | Guides

ANNONCE: True crime-serie om én af de mest kontroversielle politiefterforskninger i England: Månedens anbefaling på C More

AfTrine Jerichau Roslev
17. februar 2022
'Deceit'
Foto: C More

Del artikel

Hvilken serie skal du se på C More lige nu? Vi Elsker Serier har et uhyggeligt godt bud!
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Husker du sagen om moren, der blev dræbt ved højlys dag i London i 1992? Den britiske forfatter Emilia di Girolamo genopliver den dramatiske begivenhed i krimiserien Deceit.

Di Girolamo har tidligere skrevet de berømte britiske serier Law & Order og EastEnders, så det er ikke helt uden erfaring, hun har kastet sig ud i at skrive den uhyggelige krimi om drabet på den 23-årige Rachel Nickel.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Selvom drabet finder sted ved højlys dag, mangler politiet spor i sagen. De mistænker en mand fra området (Sion Daniel Young), men har ingen beviser.

For at skaffe beviser indkalder politiet undercoverbetjenten Sadie Byrne (Niamh Algar), som skal agere lokkemad for den mistænkte morder, og en af de mest kontroversielle politiefterforskninger i England begynder, men information om operationen bliver pludselig lækket i pressen.

Stærke skuespilkræfter

Vær klar til at sidde på kanten af stolen i fire afsnit a 45 minutter, hvor politiet kæmper for at finde frem til morderen – før pressen og før der sker flere mord.

Blandt de medvirkende står et hold af skuespillere med gedigne serier og film på cv'et: Niamh Algar (Calm with Horses, Raised by Wolves), Eddie Marsan (Happy-Go-Lucky, Ray Donovan), Sion Daniel Young (The Left Behind), Harry Treadaway (Mr. Mercedes, Star Trek: Picard) og Rochenda Sandall (Doctor Who, Under mistanke).

Serien er instrueret af Niall MacCormick, som har været nomineret og vundet en BAFTA TV Award for henholdsvis The Victim (2019) og Complicit (2013).

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides

Mest læste