Serier | Guides

ANNONCE: True crime-serie om rig sexforbryder: Månedens anbefaling på C More

AfJosepha Pultz
9. marts 2022
'Surviving Jeffrey Epstein'
Foto: C More

Del artikel

C More er sprængfyldt med true crime. Hvis du finder genren interessant, og samtidig synes, at forbrydernes ofre fortjener et talerør, er 'Surviving Jeffrey Epstein' værd at se.
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png

Hvis vi nævner navnet “Jeffrey Epstein”, tænker du sikkert straks på ham den rige sexforbryder, der begik selvmord i sin celle. En ellers højtstående og anerkendt finansmand, der hang ud med eliten.

Der er lavet flere dokumentarer om Epstein og hans forbrydelser, men i true crime-serien Surviving Jeffrey Epstein kommer vi helt tæt på nogle af hans ofre.

Manipulation på højt plan

Jeffrey Epstein har formået at opbygge et massivt netværk gennem hele tre årtier, der har gjort, at han ikke har behøvet at finde sine ofre selv. Ved hjælp af penge og manipulation har milliardæren sørget for at de unge piger, som han misbrugte, kom til ham, og han behøvede derfor ikke selv at røre en finger.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Kommer tæt på i 'Surviving Jeffrey Epstein'

Surviving Jeffrey Epstein dykker ned i ofrenes historier. Unge og sårbare piger, hvis usikkerheder han har brugt imod dem. Barske sandheder kommer frem i lyset, og de misbrugte pigers historier bliver fortalt.

Jena Lisa Jones i 'Surviving Jeffrey Epstein'
Foto: C More

Surviving Jeffrey Epstein er bygget op med interviews fra de virkelige ofre og er fra 2020. Den er instrueret af Annie Sundberg og Ricki Stern og består af fire afsnit.

Del artikel

Læs mere omC MoreAnnonce

Andre Serier | Guides

Mest læste