Serier | Guides

De værste serier i 2020: Zombie-sh*tshow og den helende effekt af kvinders seksualitet

AfBrian Mogensen
9. december 2020
Foto: Space Force/Aaron Epstein/Netflix

Del artikel

Hvilke serier har været de dårligste i 2020? Se listen her.


Her kommer fem stort opslåede serier, der på ingen måde indfriede deres potentiale, og som må kategoriseres som de værste serier i 2020.

5. Space Force (Netflix)


Desværre formede Space Force ikke at nå noget af det potentiale, der var i konceptet, og selv ikke Steve Carrell (The Office, The Big Short) og John Malkovich (Being John Malkovich, The New Pope) kunne bære showet gennem de 10 afsnit, der var berammet til første sæson, og guderne skal vide, hvorfor den er blevet fornyet, men der er åbenbart mere på vej i 2021 for dem, der har været hele streamingmøllen igennem under coronanedlukningen.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december

Vores anmelder gav seriens første afsnit fire hjerter, men serien viste sig at være overtænkt, hvilket man ikke kan sige om ret meget andet, der er kommet fra det nuværende Hvide Hus.

4. The Walking Dead: World Beyond (Amazon Prime Video)


The Walking Dead

Nu kommer The Walking Dead: World Beyond så, og det er ikke første gang, nogen har forsøgt at koge suppe på TWDs succes. Før den var der Fear The Walking Dead, som har været lige så svær at slå ihjel, som de rådnede lig, og nu kommer så en serie med et lidt anderledes tag på zombiegenren.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i december

World Beyond handler nemlig om den første generation, der er født efter civilisationens fald, og selvom det da ikke er det samme, som de andre serier, ender det desværre præcis på samme måde. Lad være med at blive spist af en zombie, og lad være med at tro på, at der findes gode mennesker.

Denne gang er der dog ikke ret store chancer for, at det bliver gentagelse efter gentagelse, da det allerede er meldt ud, at World Beyond stopper efter anden sæson.

3. AJ & The Queen (Netflix)


RuPaul’s Drag Race, To Wong Foo

RuPaul har længe været et ikon, og hans bramfrie tilgang til drag-verdenen har været med til at rykke mange grænser for folks opfattelse af transvestit-verdenen, men i AJ & the Queen rammer de forbi målet med overspillede og overkarikerede udgaver af mænd i dametøj og 11-årige teenagere, og plottet er alt, alt for tyndt til at kunne bære 14 afsnit.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Viaplay, Xee og C More i december

Serien er produceret af Michael Patrick King, der blandt andet har stået for Two Broke Girls og Will & Grace, men nok er mest kendt for Sex & The City. Kvaliteten af AJ & the Queen er virkelig mystisk, indtil man husker, at King også har været producer på serien The Comeback og filmen Sex & The City 2.

2. Brave New World (HBO Nordic)


Fagre nye verden

Næsten 100 år senere er bogen blevet filmatiseret. Det burde nogen have sat en stopper for. Det der kunne have været så fremragende, endte i stedet som en kedelig kærlighedshistorie, der på skamfuld vis ikke har nogen respekt for kildematerialet og i stedet prøver at opdatere en klassiker, så den også inkluderer SoMe-verdenens forherligelse af censur og apati.

Brave New World gjorde mig vred, da jeg så den, og du kan læse den fulde anmeldelse her.

1. The Goop Lab (Netflix)


The Goop Lab er en serie, der tager et kig på andre pseudovidenskabelige tiltag, som de selv beskriver som ”lidt langt ude.”

Seks afsnit er det blevet til, og heraf er et afsnit dedikeret til psykedeliske stoffer og en til kvindelig seksualitet.

”Lidt langt ude,” alligevel?

Jøsses.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Chris Rock brillerer i rollen som gangsterboss i ny Fargo-sæson

Del artikel

Andre Serier | Guides