Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december

AfAmanda Lee Edelstein
30. november 2020
Foto: Your Honor/HBO Nordic

Del artikel

Har du brug for at flygte lidt væk fra tanken om jul i løbet af december? Dét hjælper HBO Nordic dig med, da de har linet en række serier op, som intet har med jul at gøre. Se selv udvalget på denne liste over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i december.


HBO NordicEuphoria

Euphoria Special


Premiere:
Sprog:
Genre:

Der kommer en tidlig julegave til alle fans af serien Euphoria. Den 7. december bliver et særafsnit af serien nemlig gjort tilgængelig på HBO Nordic. Afsnittet bygger bro mellem første og anden sæson. Af den grund vil afsnittet beskæftige sig med Rues (Zendaya) oplevelser op til jul efter at være blevet efterladt på en togstation af Jules (Hunter Schafer).

LÆS OGSÅ: Særafsnit af teen-hitserien ‘Euphoria’ på vej til HBO Nordic

Ud over afsnittet, der bliver gjort tilgængelig i starten af december, er det meningen, at der vil komme endnu et til særafsnit, inden seerne får lov til at se en helt sæson. Det vides dog ikke endnu, hvornår andet særafsnit bliver vist. Ej heller vides det, hvornår optagelserne til anden sæson af Euphoria begynder.

Your Honor


Premiere:
Sprog:
Genre:

Man skulle næsten tro, at Bryan Cranston (Breaking Bad) foretrækker at spille karakterer på kant med loven. I miniserien Your Honor må Cranstons karakter, Michael Desiato, tage et skæbnesvangert valg, da hans søn involveres i et hit-and-run.

LÆS OGSÅ: Ny serie med ’Breaking Bad’-stjerne på vej

På trods af at være en respekteret dommer beslutter Desiato sig for at dække over sønnen, hvilket blot skaber endnu flere problemer. Er det muligt at lyve sig ud af situationen? Og hvad sker der, hvis nogen finder ud af, at Desiato har brugt sin indflydelse til at dække over sønnen? Alt det kan du få svar på den 7. december, når miniserien får premiere på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ: Breaking Bad: 5 uforglemmelige afsnit

Raised by Wolves


Premiere:
Sprog:
Genre:

Du kan fortabe dig fuldstændig i serien Raised by Wolves, da hele første sæson bliver gjort tilgængelige den 16. december på HBO Nordic. Serien omhandler to menneskelignende androider, der opdrager menneskebørn på en anden planet, da Jorden er ødelagt. Tingene eskalerer, da de to androider, Mother (Amanda Collin, Undtagelsen) og Father (Akubakar Salim, Fortitude), ikke kan kontrollere menneskernes tro.

LÆS OGSÅ: Raised by Wolves og The Undoing: 8 serier vi kan glæde os til på HBO Nordic i resten af 2020

Raised by Wolves er skabt af Aaron Guzikowski (The Red Road) og de første to afsnit er instrueret af Ridley Scott (Taboo, The Martian). Vi tør derfor godt garantere, at denne serie vil nå ind under huden på de fleste.

Se traileren til 'Raised by Wolves'


The Stand


Premiere:
Sprog:
Genre:

En serie, der med garanti både er spændende og nervepirrende at se med tanke på, hvad der foregår i verden lige nu, er The Stand. Serien bygger på Stephen Kings roman The Stand fra 1978. Fans af bogen kan dog sagtens nyde serien i fulde drag, da Stephen King selv har skrevet en ny slutning til serien.

LÆS OGSÅ: Gisp, gru og mareridt: De 5 mest creepy gyserserier

The Stand foregår i tiden efter, at en global og dødbringende virus har hærget. Der er således ikke mange mennesker tilbage på planeten. En lille gruppe overlevende forsøger dog at komme på fode igen og sikre menneskehedens overlevelse. Gruppen er anført af Mother Abagail (Whoopi Goldberg). Blandt andre medvirkende kan der nævnes James Marsden, Jovan Depo, Amber Heard, Alexander Skarsgård m.fl.

Se traileren til The Stand


Sløborn


Premiere:
Sprog:
Genre:

Man kan se et klart mønster i de offentliggjorte serier og sæsoner på HBO Nordic i december. De kan nærmest ikke komme længere væk fra julehygge og -stemning – og så er flere aktuelle i forhold til den situation, som verden befinder sig i 2020. Det samme gør sig gældende for serien Sløborn, hvor alle afsnit bliver gjort tilgængelige den 21. december.

LÆS OGSÅ: Mord, mørke og mystik: Vi Elsker Seriers guide til uhygge i efteråret

Sløborn beskæftiger sig med en coming-of-age vinkel midt i en pandemi. Den viser, hvor svært det kan være at bevare fatningen og forståelsen for andre mennesker, når ens liv er truet. I serien kan du bl.a. se danske Roland Møller (Retfærdighedens Ryttere).

Flere nye serier og sæsoner i december 2020


The New Pope

Normal People, premiere 27.12.2020

Outlier, premiere 27.12.2020

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Guides

Mest læste