Serier | Guides

Disse par er stadig sammen fra 'Love is Blind'

Af
Signe Bjørg Granberg
14. februar 2024
Love Is Blind
I første sæson af 'Love Is Blind' kunne man blandt andet følge Amber & Matts turbulente forhold / Foto: Netflix

Del artikel

Det populære datingprogram på Netflix er tilbage med sjette sæson, og i den anledning har vi fundet de otte par fra de første fem sæsoner, der stadig er sammen den dag i dag.

Da Corona lukkede hele verden ned i 2020, og alle var låst fast til sofaen derhjemme, så første sæson af Netflix' datingprogram, Love is Blind, dagens lys.

I programmet skal en række singler date hinanden uden at se hinanden, og hvis de finder melodien, skal den ene part fri til den anden, før de får lov at se hinanden første gang.

Første sæson blev en gigantisk succes, og siden er det blevet til yderligere fire sæsoner, og den sjette sæson har netop haft premiere.

Der er i tillæg lavet flere lokale versioner, blandt andet Love is Blind Sweden.

Men hvor stor en succes er Love is Blind egentlig, når man kigger på antallet af par fra programmet, der stadig er sammen? Svaret er: Ikke så stor! Men det er efter sigende dog lykkedes disse otte par fra de første fem sæsoner at forblive gift:

Par 1: Cameron Hamilton og Lauren Speed-Hamilton fra sæson 1

Love Is Blind: After the Altar. Episode 12, Two Years Later. Pictured: Lauren & Cameron. c. Courtesy of Netflix © 2021
Lauren & Cameron fra første sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Lauren og Cameron er nok det par fra første sæson, der umiddelbart havde de bedste odds for at forblive gift. Trods forskelligheder og lidt modstand fra deres familier i starten, var der ikke megen slinger i valsen fra deres side, og de har nu været gift i over fem år.

Par 2: Matt Barnett og Amber Pike fra sæson 1

Love Is Blind: After the Altar. Episode 13, Married, Single, and It's Complicated. Pictured: (L-R) Amber & Matt. c. Courtesy of Netflix © 2021
Amber & Matt fra første sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Mod alle odds er Amber og Matt fra første sæon stadig sammen. Der var ellers rigeligt med drama omkring parret allerede i løbet af sæsonen, hvor der var kamp om Matt blandt kvinderne, men Amber løb med ham til sidst – og parret er nu gift på femte år.

Par 3: Brennon og Alexa Lemieux fra sæson 3

LOVE IS BLIND. (L to R) Alexa Alfia and Brennon Lemieux in LOVE IS BLIND. Cr. Sara Mally/Netflix © 2022
Alexa Alfia og Brennon Lemieux fra tredje sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Alexa og Brennon var et af de par, der delte vandene i sæson tre, og trods lidt (overfladiske) bump på vejen i løbet af sæsonen, var man ikke for alvor i tvivl om, at de ville sige ja til hinanden til sidst. Parret har netop annonceret, at de venter deres første barn.

Par 4: Matt Bolton og Colleen Reed fra sæson 3

LOVE IS BLIND. (L to R) Matt Bolton and Colleen Reed  in LOVE IS BLIND. Cr. Sara Mally/Netflix © 2022
Matt Bolton og Colleen Reed fra tredje sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

At Matt og Colleen fra tredje sæson stadig danner par den dag i dag lå ikke ligefrem i kortene, da sæson tre løb over skærmen. Parret har da heller ikke boet sammen efter programmets afslutning, men dog er de forblevet et par, og efter sigende skulle de nu (endelig) være flyttet sammen.

Par 5: Brett Brown og Tiffany Pennywell Brown fra sæson 4

Love is Blind. (L to R) Tiffany Pennywell, Brett Brown in episode 414 of Love is Blind. Cr. Courtesy of Netflix © 2023
Tiffany Pennywell og Brett Brown fra fjerde sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Brett og Tiffany var et af de mere sikre par i sæson fire, og de har nu været gift i snart to år. Faktisk har sæson fire vist sig at være den mest succesfulde af sæsonerne målt på antallet af par, der fandt kærligheden undervejs og holdt fast i den efterfølgende.

Par 6: Kwame Appiah og Chelsea Griffin Appiah fra sæson 4

Love is Blind. (L to R) Kwame Appiah, Chelsea Griffin in episode 414 of Love is Blind. Cr. Courtesy of Netflix © 2023
Kwame Appiah og Chelsea Griffin fra fjerde sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Endnu et par fra sæson fire, der stadig er sammen, trods at de havde ikke så få vanskeligheder undervejs i sæsonen. Selv efter, parret blev gift, mødte de modstand, blandt andet fra Kwames mor, men alligevel har de altså formået at holde fast i kærligheden.

Par 7: Zack Goytowski og Bliss Poureetezadi-Goytowski fra sæson 4

Love is Blind
Zack Goytowski og Bliss Poureetezadi-Goytowski fra fjerde sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

På mange måder er dette pars historie måske den allerfineste i løbet af programmets fem sæsoner. Zack valgte egentlig en anden kvinde (Irina), men fandt hurtigt ud af, at det var en fejl, og han nåede således under optagelserne at droppe hende til fordel for Bliss – og nu venter parret deres første barn sammen.

Par 8: Milton Johnson og Lydia Velez Gonzalez fra sæson 5

Love is Blind. (L to R) Milton Johnson, Lydia Velez Gonzalez in season 5 of Love is Blind. Cr. Greg Gayne/Netflix © 2023
Milton Johnson og Lydia Velez Gonzalez fra femte sæson af 'Love is Blind'
Foto: Netflix

Der kan ikke have været mange seere, der havde dette par som et sikkert valg under den seneste sæson af Love is Blind. Især aldersforskellen de to i mellem skabte problemer, men til sidst valgte de alligevel hinanden, og er – trods at de ikke bor sammen i øjeblikket – stadig gift.

Sjette sæson af Love is Blind kan ses fra 14. februar på Netflix.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Guides