Serier | Guides

'Forhøret' sæson 2: 5 gode grunde til at se med

AfDaniel Lindekilde Engberg
1. september 2021
Foto: Forhøret sæson 2/NENT Group/Viaplay

Del artikel

Den nye sæson af Forhøret med Trine Dyrholm har netop haft premiere, og du kan godt begynde at glæde dig, hvis du ikke allerede har set den.


Forhøret

Se film og serier på Viaplay: Prøv 2 uger gratis

Den første sæson var en kæmpe succes og vellidt af både publikum og anmeldere. Nu bliver historien ført videre med genkendelige ansigter og et nyt mysterium.

Se traileren og få fem gode grunde til, hvorfor du skal følge med i anden sæson af ForhøretViaplay.


1. Mere Trine Dyrholm


Forhøret

Trine Dyrholm er en af de bedste skuespillere, vi har i Danmark, så at have hende i hovedrollen garanterer, at sæson to ikke kommer til at mangle noget på skuespilfronten.

Resten af rollelisten bør i dén grad også trække opmærksomhed, for listen er virkelig stærk. Ulrich Thomsen, Dar Salim, Danica Curcic, Søren Malling, Fanny Leander Bornedal, Olaf Johannessen samt svenske Pernilla August optræder alle i den nye sæson.

2. Ny nervepirrende historie


For da Susanne vender tilbage til sit arbejde som psykolog, afslører en klient, at en ung pige skal dø, og her begynder sæsonens nye nervepirrende historie.

Denne gang kender vi flere af karakterernes baggrundshistorier, så du får i denne sæson desuden mulighed for at grave et spadestik dybere i sindene hos Susanne, Bjørn og Richard.

3. Nordiske mestre i krimiserier


Deres bagkatalog består af flere gedigne krimier som Den som dræber – Fanget af mørket, Advokaten og Okkuperet, og i dét selskab passer Forhøret uhyggeligt godt.

Så hvis du var én af dem, der sad helt ude på kanten af sofasædet til én af Viaplays andre krimiserier, har du endnu en god grund til at se den nye (og gamle) sæson af Forhøret.

Prøv 2 uger gratis

Få 2 uger gratis adgang til Viaplay her.

På Viaplay kan du udover Forhøret se andre krimiserier som Den som dræber – Fanget af mørket, populære komedieserier som Pørni og kultklassikere som Pulp Fiction.


4. Christoffer Boe


Som instruktør og manuskriptforfatter på Forhøret er han med til at hæve standarden inden for danskproduceret tv, og han er blandt de film- og serienavne, som mange taler om lige nu.

Så hvis du også vil være med i samtalen ved vandkøleren, så kan det være en god ide at følge med i den nye sæson.

5. Short and sweet


Forhøret

Det er altså ikke et kæmpe projekt du kaster dig ud i, men en serie du kan hapse lidt af, når det passer dig.

Og det er nu meget rart med en såkaldt snackable serie mellem de timelange afsnit, som du sikkert (ligesom os) tit roder dig ud i.

Alle afsnit frigives på premieredagen


Det var fem gode grunde til at du burde se Forhøret sæson 2. Vi ser i hvert fald frem til den, og hvis ikke du også gjorde, så håber vi at du gør nu.

Hvis du mangler at få set første sæson, så kan den selvfølgelig også ses på Viaplay.

Del artikel

Læs mere omViaplay