Serier | Nyheder

Viaplays nyeste dramaserie: Se traileren til 'To søstre'

AfDaniel Lindekilde Engberg
9. august 2021
Viaplays nyeste dramaserie: Se traileren til 'To søstre'
Foto: Ari Willey/Yellow Bird

Del artikel

Søskendeparret Alicia (Dilan Gwyn) og Vanessa (Julia Ragnarsson) bor sammen som bedste venner på trods af meget forskellige livsstile.

Viaplay giver os første blik på deres nye dramaserie To søstre, der er baseret på den populære bogtriologi af samme navn.

Vanessa lever et lettere kaotisk liv, hvor hun veksler mellem sit arbejde i TV-branchen og et byliv om natten, der kører på højt blus.

Vanessas situation bliver ikke bedre af, at søsteren Alicia vælger at flytte sammen med sin kæreste, Philip. Nu skal Vanessa lære at blive voksen og gøre op med sine relationsproblemer. Alt imens prøver Alicia nu at leve et liv i den øvre middelklasse, som hun ikke helt passer ind i.

Se traileren til 'To søstre'

Der lægges op til en god mængde skænderier og diskussioner mellem de to søstre, hvilket blev lidt problematisk for den ene af hovedrollerne, da Julia og Dilan var blevet tætte under filmningen:

"Derfor var det lidt svært for os at skulle være så hårde over for hinanden, for man har ikke lyst til at såre nogen. Der er utrolig dårlig stemning mellem os, men det er også meget sjovt at skulle spille. Jeg skaber jo dårlig stemning i forhold til alle i denne serie," fortæller Julia Ragnarsson om optagelserne.

Forfattere: Målet var altid en dramaserie

"Da vi skrev bøgerne var målet og drømmen, at trilogien en dag skulle blive til en dramaserie. At det nu er blevet til virkelighed er stort. Faktisk noget af det største, vi har skabt" siger Hannah Widell, den ene af skrivermakkerparret Hannah & Amanda.

Originalserien To søstre har premiere på Viaplay den 5. september med alle otte afsnit samtidigt.

LÆS OGSÅ: Lær om seje kvinder gennem historien med Podimo

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i august 2021

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i august 2021

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder

Mest læste