Serier | Guides

Her er Netflix' 10 mest sete serier nogensinde

Af
Signe Bjørg Granberg
3. juli 2024
Bridgerton. Nicola Coughlan as Penelope Featherington in episode 306 of Bridgerton. Cr. Liam Daniel/Netflix © 2024
Nicola Coughlan som Penelope Featherington i tredje sæson af 'Bridgerton' / Foto: LIAM DANIEL/NETFLIX

Del artikel

Den tredje sæson af 'Bridgerton' har netop slået true crime-sensationen 'Baby Reindeer' ud af top 10, og på førstepladsen ligger en dyster teenfavorit fra 2022. Se hele listen over Netflix' mest sete serier her.

Den seneste sæson af Bridgerton har, siden premieren i maj, trukket et stort antal seere til skærmen. 91.900.000 for at være helt præcis. Det skriver det amerikanske branchemedie, Indiewire.

Med de opdaterede tal sparker Bridgertons tredje sæson den populære miniserie fra tidligere i år, Baby Reindeer, ud af top 10 over de mest sete, engelsksprogede serier nogensinde på Netflix.

Netflix' top 10 er baseret på antallet af visninger i løbet af en seriesæson eller films første 91 dages tilgængelighed på tjenesten. Streaminggiganten har ikke delt seertal helt fra begyndelsen, så opgørelsen tæller f.eks. ikke Stranger Things sæson 1 og 2, der kom ud, inden tallene blev gjort offentlige.

Den opdaterede top 10-liste ser sådan ud:

  1. Wednesday sæson 1
  2. Stranger Things sæson 4
  3. Monster: The Jeffrey Dahmer Story
  4. Bridgerton sæson 1
  5. The Queen’s Gambit
  6. The Night Agent sæson 1
  7. Fool Me Once
  8. Stranger Things sæson 3
  9. Bridgerton sæson 2
  10. Bridgerton sæson 3

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Guides