Serier | Guides

Hvad skete der lige? 3 skuespillere der ikke skulle have haft en hovedrolle

AfBrian Mogensen
23. marts 2022
Foto: NBC Universal

Del artikel

Nogle gange tænker man, at der må være afpresning med i spillet, når visse skuespillere får en hovedrolle. Som for eksempel i disse serier.


Det gælder også i Hollywood og i tv-serie-verdenen.

Her er der læssevis af eksempler på skuespillere, der er landet i en hovedrolle, de så afgjort ikke fik, fordi de var talentfulde.

3. Aston Kutcher – Two and a Half Men (Viaplay, HBO Max, Prime Video)


That 70’s ShowJobs

Og da han overtog Charlie Sheens rolle i Two and Half Men, var det en kombination af den stenrige IT-guru og rollen fra Dude Where’s My Car. Kutcher er bedst til at spille rollen fra den sidste, men så kan man jo bare sige, at man er metodeskuespiller og møde skæv op på arbejde.

2. Charlie Sheen – Spin City (Viaplay)


Spin City

Fox havde skabt en rolle, der var både energisk og underholdende, og som havde en snert af den ultraambitiøse Alex P. Keaton fra Blomsterbørns Børn, men stadig var både sympatisk og forstående.

Charlie Sheen spillede Charlie Sheen. En lettere karikeret Don Juan, der dengang var totalt utroværdig i rollen som en, der arbejdede i lokalpolitik, men det var i slutningen af 90’erne. ... Hvor vi troede på seriøsitet i politik.

1. Jerry Seinfeld – Seinfeld (Netflix)


Det bliver ikke bedre af, at både Jason Alexander, der spillede George Costanza og Julia Louis-Dreyfus, der spillede Elaine, faktisk er hæderlige skuespillere begge to. Det skaber en virkelig skarp kontrast til Jerry, der med sit sære smil og sin irriterende måde at vise irritation ved at råbe, bare virker som en utrænet komiker.

Fair skal være fair. Det er han jo så også. Og det forklarer også, at han siden serien stoppede ikke findes i IMDb som andet end sig selv.

Og så lige som Barry B. Benson i Bee Movie.

LÆS MERE: SKAM JER! De 5 værste serier i TV-historien

LÆS MERE: Makværk og dårligt TV: De værste serier i 2021

LÆS MERE: De værste: 5 uhyggeligt dårlige skuespilpræstationer

Del artikel

Læs mere omNetflixViaplay

Andre Serier | Guides

Mest læste