Serier | Guides

Hvilken karakter fra 'Badehotellet' er skuespillernes yndlingskarakter?

Af
Signe Bjørg Granberg
20. marts 2024
'Badehotellet'
Der er mange mindeværdige karakterer i 'Badehotellet', men hvem er skuespillernes personlige favoritter? / Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Del artikel

Det er ikke helt nemt for de medvirkende i 'Badehotellet' at vælge mellem de mange, sjove karakterer, når de bliver spurgt om, hvilken der er deres yndlings. Se her, hvem der topper listen.

I øjeblikket kører tiende og sidste sæson af Badehotellet over skærmen, og mere end 1,4 millioner danskere ser med hver uge, når Hr. Weyse, Madsen-parret, Amanda, Otilia, Edith og co. slår sig løs på det efterhånden ikoniske badehotel i det nordjyske.

Men hvem er egentlig skuespillerne bag de afholdte karakterers personlige favoritter i Badehotellet? Vi mødte castet forud på premieren på den 10. sæson og spurgte dem, hvem de selv holder mest af i serien.

Alle sæsoner af Badehotellet kan ses på TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Guides