Serier | Guides

Hvis du kunne lide 'Barry' og 'Dave', vil du elske 'On Becoming A God In Central Florida'

AfBrian Mogensen
21. juli 2021
Foto: On Becoming A God in Central Florida/Paramount+

Del artikel

Der findes vel ikke ret mange af os mennesker, der aldrig har følt sig en smule strandet i vores liv. Som om vi bare halser bagefter og dagene flyver forbi, uden at vi rigtigt lever.


Men den nager.

Der nede i maven.

Fornemmelsen af at vi er skabt til mere end livet som bogholder, buschauffør eller formand for Alternativet. Drømmen om noget mere.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i juli

Nogle gange tager folk springet, og uanset om det ender med den helt store guldmedalje eller en tur på kirkegården via en overdosis eller en pistol i nakken, så ligger der som regel en superspændende historie foran.

Bare se Leaving Las Vegas. Den gav Nicolas Cage en Oscar! NICOLAS F*CKING CAGE!!!

Længere og bedre


DaveBarry

LÆS OGSÅ: HVORDAN KAN DU GØRE DET MOD MIG? De fem mest skuffende sæsonfinaler

Og nu giver Kirsten Dunst den så i hovedrollen som den deprimerede, gennemsnitlige forstadsfrue med det sært modstridende navn Krystal Stubbs i serien On Becoming a God in Central Florida.

Drømmen om det opnåelige


Trueblood, Generation Kill

Med denne nyfundne appetit på mere, beslutter Krystal sig for at tage kontrollen over sit liv. Med al den magt der skal til.

Sjovere og skønnere


SpidermanBring It OnEternal Sunshine of the Spotless Mind

Mange var også forberedt på, at Hollywood i sin uendelige jagt på det fysisk tiltrækkende, og deres håbløse måde at behandle kvindelige skuespillere på, når de ikke længere var seksuelt attraktive, ville blive droppet hårdt.

Men de har nok glemt, at Kirsten Dunst var en fremragende skuespiller, før hun overhovedet blev castet til den ”naturlige” romantiske interesse.

Masser af ros til Dunst


En Vampyrs Bekendelser

Her spillede hun vampyren Claudia, der i 65 år var fanget i en barnekrop, og rollen endte med Dunsts første Golde Globe-nominering i en alder af 11 år. Den første. For siden er det blevet til to mere. Først for Fargo og nu igen for On Becoming a God in Central Florida.

Og det er absolut fortjent.

LÆS OGSÅ: ‘Hvide Sande’ er slut: Hvad skal du nu se?

Hun er bragende dygtig på en måde, der giver en troværdighed til en serie, som ellers er god til at benytte sig af credoet ”overdrivelse fremmer forståelsen”. Og den kombination er absolut noget af det bedste ved On Becoming a God in Central Florida.

Tror du mig ikke?

Så ses vi i fight club på tirsdag!

Jeg er den 45-årige mand i Bring It On t-shirten!

LÆS OGSÅ: Podcast: Vi Elsker Serier anbefaler Mare of Easttown

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i juli

Del artikel

Andre Serier | Guides