Maria Wern er stærkt tilbage i spritny sæson: Månedens anbefaling på C More

AfVi Elsker Serier
14. august 2023
Månedens anbefaling på C More august 2023
Eva Röse som Maria Wern i 'Maria Wern' / Foto: C More
https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-15/c-more-logo.png
Maria Wern er tilbage i en spritny sæson, hvor Maria og holdet står overfor store omvæltninger, både på arbejdet, men i særdeleshed også i deres privatliv.

Politikommissæren på Gotland er tilbage i topform i denne nye niende sæson af Maria Wern. Ligesom i flere af de foregående sæsoner kan du se frem til hele fire sager fordelt over otte afsnit.

Serien er baseret på karaktererne fra Anna Janssons populære krimiromaner, og det er svensk krimi, der gør, hvad svensk krimi kan bedst.

Blod på hænderne

En fodboldtræner vågner op med blod på hænderne dagen efter den store fejring af ungdomsholdets oprykning til en højere division. Blodet leder ham til liget af holdets stjernespiller, men der kom rigeligt indenbords hos alle, og han har ingen hukommelse om aftenen før.

Det bliver startfløjtet for Maria og resten af efterforskningsgruppen for at finde morderen, inden der slås til igen. Det leder dem ind i verden, hvor ens værd bliver bedømt på, hvad man kan levere ude på banen. Hvis man ikke kan bidrage til en sejr, kan det koste mere end blot pladsen på holdet.

Det er dog kun den første sag, som denne nye sæson har at byde på. Inden sæsonen er omme, har holdet også været omkring et professionelt lejemord, der trækker tråde til øens bandemiljø, et dødsfald på en campingplads og en kvinde, der tidligere er meldt savnet, som dukker op på bunden af et kalkbrud.

Maria og holdet har altså nok at se til på arbejdsfronten, men der er også rigeligt i privaten for både Maria og Sebastian, da deres liv er under stor forandring.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!

https://imgix.vielskerserier.dk/2023-02-14/c-more_crime_dec22_930x180.jpg

Pres fra flere sider

Selv i en beskæftigelse, der sætter hende overfor død på en næsten daglig basis, skal der også være plads til liv. Maria er blevet gravid, og selv om Sebastian gerne så, at hun tog den lidt med ro hendes situation taget i betragtning, er Maria fast besluttet på, at hendes graviditet ikke skal have indflydelse på hendes arbejde endnu.

Ikke nok med at Sebastian skal bekymre sig om Maria – han har også selv nok at se til, da han efterforskes internt for tjenestemandsfejl. Det står til at blive en hård start for deres nye familie.

Det er netop det, der er i fokus i denne sæson. At bringe et nyt liv til verden er altid en stor udfordring, og der er meget, der skal gå op i en højere enhed lige pludselig. Presset er stort, og i politiarbejde skal man passe på, ellers kan det være man knækker under det.

Som noget ekstra spændende træder Maria Wern-skuespilleren Eva Röse også om bag kameraet og instruerer to af afsnittene i den nye sæson.

Den niende sæson af Maria Wern har premiere på C More 14. august, og der kommer et nyt afsnit hver efterfølgende mandag. Alle otte forrige sæsoner kan naturligvis også ses i sin helhed på C more.

Se traileren

Del artikel

Læs mere omC MoreKrimiAnnonce