Serier | Guides

Ny trailer til Star Wars-serie

AfKim Sørensen
25. august 2019
Ny trailer til Star Wars-serie
Foto: The Mandalorian/Disney+

Del artikel

Som inkarneret Star Wars-fan venter jeg i spænding på alle nyheder, der kommer ud omkring den kommende serie der udgives på Disneys egen streamingplatform Disney+. 

Derfor er det en virkelig god nyhed, at der nu er kommet en officiel trailer, som du kan se her nedenunder. Vi ved også at første sæson af serien, kommer til at hedde The Mandalorian, og at vi bl.a skal følge en såkaldt bounty hunter, der opererer som en slags enmandshær udenfor republikkens radar. Mandalorians er en form for krigerfolk, der primært er kendt fra franchise-universet i Star Wars-regi. Den mest kendte Mandalorian for os ol`school tilhængere af de populære film er Boba Fett, der efterhånden har fået ikonisk status blandt Star Wars-fans.

Vi får også gensyn med planeten Tatooine, der er kendt som Luke Skywalkers legendariske hjemmeplanet. Det er også planeten, hvor gangsteren Jabba the Hutt huserede. Men da serien finder sted i perioden efter Return of the Jedi, skal vi nok ikke regne med at se den vamle tudse-lignende Han Solo-hadende psykopat-skurk. Medmindre det bliver i flashback-sekvenser.

Vi ved, at serien har premiere i USA d.12/11, og vi glæder os til at kunne sige mere om en evt. dansk premiere i snarlig fremtid. Hvis du ikke kan vente, kan vi anbefale du tager et kig på den officielle side lige her.

Personligt er jeg vild med traileren, som du kan se lige her:

Del artikel

Andre Serier | Guides