Serier | Guides

Nye film og serier på C More i januar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
28. december 2022
Padeldrømme
Padeldrømme / Foto: C More

Del artikel

C More står klar med alt det, der kendetegner dem bedst, i det nye år. På listen over nye film og serier på C More i januar 2023 finder du således en række krimi-, drama- og komedieserier og -film.


Du kan se hele listen over nye titler på C More i januar herunder.


Vi har udvalgt tre titler, som du især skal glæde dig til at se. Men du skal endelig ikke snyde dig selv for de to franske thrillerserier Time is a Killer og The Reunion samt filmen Playing with Fire, der er en komedie for hele familien.

Mystery Road: Origin


Premiere: 02.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama


Mystery Road: Origin er en spin-off til krimiserien Mystery Road, som også kan streames hos C More. I den originale serie følger vi detektiven Jay Swan, men hvordan endte han egentlig, hvor han gjorde, og hvad formede ham dengang, han startede ud som betjent?


Alt det kan du få svar på i Mystery Road: Origin, der kan streames eksklusivt hos C More. For det er netop Jay Swan og hans begyndende karriere, som spin-off’en zoomer ind på. Swan indblandes i begivenheder og med mennesker, der kommer til at påvirke resten af hans liv.

Se traileren til Mystery Road: OriginQueen Bees


Premiere: 05.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie, drama og romantik


Du er inviteret med til fest på plejehjemmet. Så gør dig klar til vilde oplevelser, drama og en masse grin. For dét er lige netop, hvad filmen Queen Bees fra 2021 byder på. Vi tør godt garantere, at filmen vil vende op og ned på alt, du havde troet, du vidste om plejehjem.


I Queen Bees følger vi Helen Wilson (Ellen Burstyn, Eksorcisten), der flytter ind på et plejehjem. Wilson finder hurtigt ud af, at det at bo på plejehjem er værre end det at gå i gymnasiet. For også her er der forskellige kliker og opgør, som man ikke kan flygte fra.


Hvad der hjælper det hele på vej, er det, som kan fikse alt: kærlighed. Uanset hvor gammel man er, kan man nemlig altid bruge en at støtte sig til.

Se traileren til Queen BeesPadeldrømme


Premiere: 20.01.2023
Sprog: Svensk
Genre: Komedie


Padelsporten har virkelig gjort sit indtog i Skandinavien inden for de seneste år. Er det mon en sport, der er kommet for at blive, eller kan den nærmere kategoriseres som en mode-dille? Hvis du spørger Fabian (Björn Gustafsson) og Hasse (Erik Haag), er padel fremtiden.


Venneparret har en drøm om at forvandle badmintonbaner til padelbaner, så endnu flere kan få fornøjelsen af spillet. Men er det en god ide? Og kan det overhovedet lade sig gøre?


Padeldrømme er en svensk komedieserie, som kan streames eksklusivt på C More fra 20. januar. Manuskriptet er skrevet af Erik Haag, som også spiller med i serien. Mangler du et godt grin, er Padeldrømme måske serien for dig i det nye år.


Padeldrømme
Padeldrømme / Foto: C More

Flere nye film og serier på C More i januar 2023


Code-37: Sex Crimes, premiere 09.01.2023
The Reunion, premiere 10.01.2023
Police, premiere 11.01.2023
The North Water, premiere 11.01.2023
Stonehouse, premiere 17.01.2023
A Very English Scandal, premiere 18.01.2023
Mystère á Saint-Tropez, premiere 20.01.2023
Playing with fire, premiere 20.01.2023
Time is a killer, premiere 23.01.2023
Göta Kanal – Vinna eller forsvinna, premiere 29.01.2023

Del artikel

Læs mere omC More