Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Disney+ i april 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
30. marts 2023
Nye serier Disney+ april 2023
Francia Raisa som Valentina og Hilary Duff som Sophie i 'How I Met Your Father' på Disney+ / Foto: Disney+

Del artikel

Gør dig klar til at få trænet lattermusklerne. For størstedelen af titlerne på listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i april 2023 har det tilfælles, at de har komedie som hovedgenre.

Vi kan anbefale dig at se to dokumentarer på Disney+ i denne måned. På Jordens Dag, 22. april, bliver den spændende dokumentar Secrets of the Elephants gjort tilgængelig på streamingtjenesten. Dokumentaren er produceret af James Cameron for National Geographic og sætter fokus på elefanter. Du vil lære en masse om de store dyr, som du aldrig i din vildeste fantasi kunne have forestillet dig.

Er du mere til dokumentarer, der sætter fokus på kulturelle forskelle og samfundets udvikling, skal du streame The Pope: Answers. I denne dokumentar mødes Pave Frans med 10 unge mennesker, som alle får mulighed for at stille spørgsmål til katolicismen og pavens verdenssyn.

The Good Mothers

Premiere: 05.04.2023
Sprog: Italiensk
Genre: Krimi og drama

Serien The Good Mothers er baseret på virkelige hændelser. I serien følger vi tre kvinder dybt involveret i Ndrangheta-mafiaen. De tre kvinder Maria, Giuseppina og Denise må tage nogle svære beslutninger for at sikre en god og sikker fremtid for dem selv og deres børn, efter anklageren Anna Colace rækker ud til dem for at få deres hjælp til at ødelægge mafiaen indefra.

The Good Mothers vandt serieprisen ved den internationale filmfestival i Berlin, også kendt som Berlinalen, i 2023. Det er første gang, at denne pris uddeles på filmfestivalen.

Hvis du vil vide mere om begivenhederne, kan du med fordel læse bogen The Good Mothers, som er skrevet af journalisten Alex Perry. Serien tager udgangspunkt i bogen fra 2018, som bl.a. var nomineret til Edgar Allan Poe-prisen.

Moon Girl & Devil Dinosaur

Premiere: 05.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Animation, komedie og action

For det yngre publikum er Moon Girl & Devil Dinosaur ideel at kaste sig over, når vi kigger på listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i april 2023. I serien følger vi den 13-årige pige Lunella Lafayette. Hun er virkelig skarp, men nogle gange også lidt for klog af en ung pige at være. For ved et uheld får hun transporteret en levende T. Rex til New York City.

Det skal dog vise sig, at dinosauren ikke er så slem endda. Lunella og hendes nye ”kæledyr” bliver gode venner. Pludselig går det op for Lunella, at hun bør udnytte at have en stor T. Rex til rådighed. De to beslutter sig for at blive en kriminalitetsbekæmpende duo.

Tiny Beautiful Things

Premiere: 07.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og komedie

De fleste af os glemmer at stoppe op i hverdagen og nyde nuet. Men det er vigtigt, så vi ikke blot ender med at se tilbage på et liv, som allerede er levet. Dét og en masse andre råd til, hvordan du får det bedste ud af livet, er, hvad du kan forvente i miniserien Tiny Beautiful Things.

I serien følger vi Clare Pierce, spillet af Kathryn Hahn (Wanda Vision), idet hendes liv når et lavpunkt. Clare og hendes mand går igennem en svær periode, deres teenagedatter opfører sig som en klassisk teenager, der ikke vil have noget med sine forældre at gøre, og så har Clare et tilbageslag i forhold til sin karriere. Så alt går altså galt på én gang.

Men det får netop Clare til at stoppe op, tænke over livet og indse, at hun måske netop har været så meget igennem, at hun kan vejlede andre.

How I Met Your Father, sæson 2

Premiere: 19.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Hilary Duff indtager igen rollen som Sophie i anden sæson af How I Met Your Father. Du kan glæde dig til flere gode grin, hyldest til stærke venskaber og en masse romantiske oplevelser. Har du set serien How I Met Your Mother, vil du med garanti også kunne lide How I Met Your Father. Grundideen er nemlig den samme: Sophie fortæller sin søn, hvordan hun mødte hans far – ved at gennemgå samtlige romancer op til.

På rollelisten finder du, udover Hilary Duff, også Christopher Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Leighton Meester m.fl. Kim Cattrall (Sex and the City) spiller den ældre version af Sophie og fungerer som voice over på serien.

True Lies

Premiere: 19.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action og komedie

Harry Tasker (Steve Howey, Shameless) er desperat for at få familielivet til at fungere, selvom han er en international spion. Problemet er, at hans kone Helen (Ginger Gonzaga, She-Hulk: Attorney at Law) ikke er indviet i hans aktiviteter. Hun tror, at Harry arbejder med IT og computere. Da Harry begynder at være mere og mere væk hjemmefra, og deres børn bliver ældre, begynder Helen at savne spænding og romantik i hverdagen.

Harrys løsning er at invitere Helen med til Paris. Men da turen oprindeligt var ment som en hemmelig mission, befinder de to sig pludselig på dybt vand. Og nu må Harry fortælle sandheden til sin kone. Mon hun kan håndtere nyheden om hans dobbeltliv?

Flere nye serier og sæsoner på Disney+ i april 2023

Will Trent, premiere 05.04.2023

Spidey og hans fantastiske venner, sæson 2, premiere 05.04.2023

Single Drunk Female, sæson 2, premiere 12.04.2023

Home Improvement, sæson 1 til 8, premiere 19.04.2023

Sam – A Saxon, premiere 26.04.2023

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste