Serier | Nyheder

Se teaseren til Nikolaj Lie Kaas' nye komedieserie ’Agent’

Af
Alexander Jørgensen
16. marts 2023
Se traileren til 'Agent'
Joes datter Tallulah (Selma Sol í Dali Pape), Joe (Esben Smed) og Dar Salim i ’Agent’ / Foto: TV2

Del artikel

Den nye serie med Esben Smed i hovedrollen har en perlerække af danske skuespillernavne på rollelisten – se teaseren her.

Det er ikke altid rød løber, champagne og kanapeer, når man arbejder med de største og mest kendte skuespillere, sangere og kunstnere. Jobbet som agent for de store stjerner kan nemlig være ret slidsomt og temmelig uglamourøst. Det ved agenten Joe (Esben Smed) alt om.

I den første teaser til Nikolaj Lie Kaas' nye komedieserie Agent, ser vi, hvordan han får lov til at knokle for sin hyre, når han er i nærkontakt med de mere eller mindre karikerede versioner af en lang række danske kulturkendisser: Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Ulrich Thomsen, Tobias Rahim, Helle Thorning-Schmidt, Lars Løkke Rasmussen og Melvin Kakooza.

Serien er inspireret af den franske Netflix-serie Call My Agent (Dix Pourcent), og ud fra traileren at dømme bliver det ikke en helt nem sag for Joe at håndtere de danske divaer. Men hvis den danske serie slægter sit franske forlæg på, vil det helt sikker blive morsomt at følge hans forsøg.

Agent kommer til sommer på TV2 Play.

Del artikel

Læs mere omTV 2 Play

Andre Serier | Nyheder