Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Disney+ i december 2022

AfAmanda Lee Edelstein
5. december 2022
The Simpsons sæson 33
Fra 'The Simpsons' sæson 33 / Foto: Disney +

Del artikel

Kom med på skattejagt, en tur på hospitalet, og få trænet lattermusklerne med Disney+ i december.


I denne måned kan du bl.a. streame den nye sæson af The Simpsons og blive transporteret langt væk fra hverdagen i den nye serie National Treasure: Edge of History. Derudover venter der også et nostalgisk gensyn med Rapsjak og The Hardy Boys.


Se hele listen over nye serier og sæsoner på Disney+ i december 2022 herunder.

The Resident, sæson 6


Premiere: 07.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama


Kan du lide serier som Greys Hvide Verden, House og The Good Doctor, vil du med garanti også finde The Residentinteressant. Alle serierne har det tilfælles, at de foregår på et hospital og tager udgangspunkt i de ansattes hverdag. I The Resident følger vi læger, sygeplejersker m.fl. på Chastain Park Memorial Hospital.


Man kan vist roligt sige, at ikke to dage er ens for sygehusvæsenet. For når man tager på arbejde, ved man ikke, hvilke patienter og hvilke sygdomme man skal bekæmpe den pågældende dag. Samtidig har de ansatte et privatliv, som unægtelig påvirker deres arbejde i ny og næ.The Simpsons, sæson 33


Premiere: 07.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Animation og komedie


The Simpsons er serien, der bliver ved med at give gode grin. Selv efter 33 sæsoner kan seerne ikke få nok. Det indikerer jo bare, at The Simpson er et fremragende koncept, der formår at udvikle sig med tiden. Selv hvis du ikke har fulgt med i serien, kender du nok allerede Homer, Marge, Bart, Maggie, Flanders og de andre karakterer. Og dét kendetegner en god serie, at man har hørt om den, selvom man ikke har set den.


Det er svært at koge hele essensen af den nye sæson ned til få linjer. Men vi kan afsløre, at sæsonen bl.a. kommer til at indeholde sekvenser med en kriminel fortælling, en Broadwaymusical og et helt særligt træhus. Derudover kan du forvente gode grin og latterliggørelse af aktuelle nyheder.


7. december får de første tre afsnit af den 33. sæson af The Simpsons premiere. Så du kan godt gøre klar til en hyggelig aften.


The Simpsons sæson 33
Fra 'The Simpsons' sæson 33 / Foto: Disney+

National Treasure: Edge of History


Premiere: 14.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Action og eventyrfra


Der er godt nyt til fans af National Treasure-filmene. For i midt december kan National Treasure: The Edge of Historystreames på Disney+. Serien er en form for videreførelse af filmene – med et nyt cast. Du kan forvente en masse gåder og actionfyldt skattejagt.


I National Treasure: The Edge of History følger vi Jess Valenzuelas, idet hun kommer på sporet af en gammel skat. Med hjælp fra sine venner må hun forsøge at finde frem til skatten, inden den bliver stjålet af andre. Undervejs finder hun ud af nogle sandheder om sin familie, som er svære at ignorere.

Se traileren til National Treasure: The Edge of HistoryA Christmas Carol


Premiere: 14.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og fantasy


Julen står for døren, og derfor sniger der sig selvfølgelig også lidt jul ind på listen over nye serier og sæsoner hos Disney+. Det er måske lidt at strække den at kalde Steven Knights A Christmas Carol for en ny serie, da den blev vist første gang i 2019. Men den er ny på Disney+, og den er værd at se.


Historien er den samme, som vi kender fra andre adaptioner: Ebenezer Scrooge hader julen og er generelt ikke et godt menneske. Det skal ånder lave om på, idet Scrooge bliver taget med på sit livs værste mareridt. Guy Pearce spiller Scrooge, og af andre kendte ansigter kan nævnes Andy Serkis, Stephen Graham, Charlotte Riley, Vinette Robinson og Joe Alwyn.


A Christmas Carol er en miniserie og lidt mørkere i udtrykket end de fleste andre filmatiseringer af historien. Men det får den nu også til at skille sig ud.

Se traileren til A Christmas CarolThis Fool


Premiere: 21.12.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie


Trænger du til et godt grin, vil This Fool være noget for dig. I serien følger vi en række tidligere gangstere, der efter at være blevet løsladt fra fængsel, forsøger at ændre hele deres syn på livet. Det hjælper Julio dem med. Thughs skal skiftes ud med hugs, og så skal der bages cupcakes i massevis.


Chris Estrada spiller den venlige og blødsødne Julio i This Fool og har også været med til at skabe serien. Med inspiration fra det virkelige liv tager han tykt pis på alle de ”hårde drenge”. Det skal nok give god mulighed for at træne lattermusklerne.Flere nye serier og sæsoner på Disney+ i december 2022


La Última, premiere 02.12.2022
The Come Up, premiere 07.12.2022
Nat på Museet: Kahmunrah vender tilbage, premiere 09.12.2022
For Life, premiere 14.12.2022
The Hardy Boys, sæson 1 og 2, premiere 14.12.2022
Rap Sjak, premiere 14.12.2022


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i december 2022


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i december 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’The Patient’ er en skræmmende god seriemorderserie

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste