Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2022

AfAmanda Lee Edelstein
3. januar 2022
'Euphoria'
Foto: HBO Nordic

Del artikel

HBO Max melder sig klar med drama for (næsten) alle abonnementspengene i januar 2022.


Om du er til historisk drama, moderne drama, komedie-drama etc., er der noget for dig på denne liste.

Euphoria, sæson 2


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/Euphoria-3-photo-credit-HBO-medium.jpg
Foto: Euphoria/HBO MAX

Premiere: 10.01.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

Èn af de serier, som du især bør glæde dig til, er anden sæson af Euphoria. Med bare én sæson i bagagen har Euphoria allerede været nomineret i et hav af kategorier på tværs af prisuddelinger, heriblandt BAFTA og Emmy.

Euphoria gør mange ting godt. Men hvis vi skal fremhæve en enkelt, må det være det suveræne skuespil. Dét kan man ikke sætte en finger på. Serien er en rigtig coming-of-age-fortælling, og den formår at vise, hvordan livet kan give en knubs. Men også, hvor vigtigt det er at rejse sig op igen, når man bliver slået i gulvet.

Superman & Lois, sæson 2


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/03/source-16406885bad3e5ba72f24b46947fb1e549909d50master.jpg
Foto: Superman & Lois/HBO MAX

Premiere: 12.01.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Action, drama og Sci-Fi

Har du stadig ikke fået nok af film og serier om superhelte? Så er det heldigt, at anden sæson af Superman & Lois kommer til HBO Max i januar. Glæd dig til at gense Superman og hans evne til at redde verden gang på gang.

Serien har dog et lille twist; Clark og Lois er blevet forældre. Så du får også lov til at se, hvordan selv en superhelt, der til hverdag står ansigt til ansigt med alverdens hårde hunde og krisesituationer, kan blive hylet ud af den af at have en teenager i huset.

Se traileren til 'Superman & Lois', sæson 2


Billions, sæson 6


https://imgix.vielskerserier.dk/2018/03/Damian-Lewis.jpg
Foto: Billions/HBO MAX

Premiere: 24.01.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

På listen over nye serier og sæsoner på HBO Max finder du bl.a. sjette sæson af Billions. Serien foregår i New York og er gennemsyret af magtspil. For hvis du vil have noget at skulle have sagt i en by som New York, er du også nødt til at være på toppen.

Netop fordi der allerede er fem tidligere sæsoner af Billions, er det svært at opsummere, hvad du har i vente (i hvert fald uden at afsløre for meget). Men vi kan dog sige, at man normalt lige skal give serier af denne kaliber en chance, før man bliver rigtig hooked. Det tager trods alt noget tid at forstå karakterernes verden og spil.

The Gilded Age


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/The-Gilded-Age-saeson-1.jpg
Foto: The Gilded Age/HBO MAX

Premiere: 25.01.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama

I starten af 2021 var Bridgerton på alles læber. I 2022 bliver det måske The Gilded Age. HBO Max’ nye serie består i hvert fald af mange af de samme ingredienser. Nu må vi se, om de kan kokkerere lige så godt, som Bridgerton formåede.

The Gilded Age er en historisk dramaserie, der tager seeren med tilbage til New York i 1882. I denne tidsperiode presser den moderne udvikling til hierarkierne i samfundet, så ældre og etablerede familier ikke har monopol.

På rollelisten finder du bl.a. Linda Emond (Special Victims Unit), Cynthia Nixon (Sex and the City) og Christine Baranski (The Good Fight).

Se traileren til 'The Gilded Age'


Shameless, alle sæsoner


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/Shameless.jpg
Foto: Shameless/SHOWTIME

Premiere: 31.01.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama

Vi fik det sidste afsnit af den amerikanske serie Shameless i 2021. Men heldigvis har du nu mulighed for at se eller gense alle elleve sæsoner af den Emmy-vindende serie på HBO Max. Shameless er en rå fortælling, da den bl.a. handler om alkoholisme i familien. Men du vil skam også få mulighed for at grine, hvis du sætter dig for at se denne serie.

Du kan således glæde dig til at serie, som tager dig gennem hele følelsesregistreret i løbet af de elleve sæsoner, hvis du sætter Shameless på. Og lad os være ærlige – med den retning som pandemien er ved at tage, skal du finde en god, lang serie at underholde dig selv med. Så hvorfor ikke en prisvindende én af slagsen?

Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2022


Fringe
The Righteous Gemstones
Peacemaker
Mom
Somebody Somewhere
Folklore
A Discovery of Witches

LÆS OGSÅ: Populær krimiserie vender tilbage

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Hellbound': Helvedes bødler og religiøse fanatikere overtager samfundet i denne sydkoreanske dramaserie

LÆS OGSÅ: Hvorfor fortjener Boba Fett sin egen serie?

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste