Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2023

AfAmanda Lee Edelstein
2. januar 2023
The Last of Us anmeldelse HBO
The Last of Us / Foto: HBO Max

Del artikel

Bryan Cranston og Pedro Pascal, som er kendt fra henholdsvis ’Breaking Bad’ og ’The Mandalorian’ er de helt store navne på listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i januar 2023.


De to nye titler på HBO Max i januar skal nok fange de fleste seere – og ikke kun grundet gode skuespilpræstationer. Selve fortællingerne er gennemførte og skal nok holde seeren fanget til skærmen. Læs mere om de to kommende serier på HBO Max herunder.

Your Honor, sæson 2


Premiere: 13.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og krimi


Hvad vil du gøre for at beskytte din familie? Svaret er formentlig: alt, hvad der skal til. Dét er det i hvert fald for Michael Desiato (Bryan Cranston, Breaking Bad), som vi følger i serien Your Honor. Desiato er en velrespekteret dommer, som pludselig må tage drastiske midler i brug for at beskytte sin søn, Adam Desiato (Hunter Doohan, Wednesday).


For da Adam er involveret i en dødsulykke, viser det sig, at offeret er søn af en højtstående person i det kriminelle miljø. Og det starter en større kamp, hvor Michael Desiato må se bort fra alle sine tidligere principper for at beskytte dem, han elsker.


I anden og sidste sæson af Your Honor forsøger nogle at finde ro, mens andre søger hævn. Og det er langt fra alle, der kommer helskindet igennem de sidste 10 afsnit af serien.


Hvis du ikke allerede har set Your Honor, kan du med fordel gå i gang, hvis du elsker krimi-/thrillerserier, der får dig til at sidde på kanten af sofaen. Er du endnu ikke overbevist, kan vi afsløre, at serien har et hav af Emmy-nominerede navne bag sig, heriblandt Robert King, Michelle King, James Degus og Bryan Cranson, der ikke kun spiller hovedrollen Michael Desiato, men også er producer på serien.

Se traileren til Your Honor, sæson 2The Last of Us


Premiere: 16.01.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Action, sci-fi og gys


I januar bliver det endelig muligt at streame originalserien The Last of Us på HBO Max. Lyder titlen bekendt, er der en god grund til det. Fortællingen i HBO-serien er nemlig baseret på et PlayStation-spil af samme navn. Men du kan sagtens se og nyde serien uden at have prøvet kræfter med spillet.


I The Last of Us er den moderne civilisation, som vi kender den, ødelagt. Ingen kan vide sig sikre, fordi farer lurer bag hvert hjørne. De tilbageværende mennesker kæmper derfor en brav kamp for at holde befolkede områder sikre og holde monstrene ude.


Seeren følger Joel (Pedro Pascal, The Mandalorian), idet han får til opgave at smugle Ellie (Bella Ramsey, Game of Thrones) væk fra en karantænezone. Pludselig befinder de to sig på en længere rejse, end det oprindeligt var tænkt, for at komme i sikkerhed.

Se traileren til The Last of Us


Del artikel

Mest læste