Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i marts og resten af foråret 2022

AfAmanda Lee Edelstein
28. februar 2022
Bill Hader i 'Barry' sæson 3
Foto: HBO Max

Del artikel

HBO Max byder velkommen til Barrys mørke humor, Julia Childs liv og en række krimiserier i foråret.


Barry

Er du mere til en krimi inspireret af virkelige begivenheder, kan HBO Max også byde op til dans på den forespørgsel.

Se selv listen over alle de nye serier og sæsoner på HBO Max i foråret 2022. HBO Max holder stadig premieredatoerne hemmelige, men vi glæder os til at kunne afsløre dem snart, forhåbentligt!

The Staircase


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/02/The-Staircase-Colin-Firth-Toni-Collette.jpg
Foto: The Staircase / Colin Firth, Toni Collette / HBO Max

Sprog: Engelsk
Genre: Drama og krimi
Premiere: Foråret 2022

HBO Max disker op med en spændende miniserie á otte afsnit i marts til alle deres krimihungrende seere. The Staircase bygger på en sand historie, og serien er inspireret af en true crime-dokumentar af samme navn fra 2004. I miniserien bliver seeren inviteret med indenfor i Michael og Kathleen Petersons liv.

Michael Peterson bliver mistænkt for mordet på sin kone, efter hun bliver fundet død for enden af deres trappe. Der er meget mystik omkring dødsfaldet, og derfor er flere parter overbeviste om, at der ikke er tale om en ulykke. Men hvad er sandheden?

Du vil nok kunne kende en del ansigter, når du ser The Staircase, for på rollelisten finder du blandt andre Toni Collette (Unbelievable), Michael Stuhlbarg (Dopesick), Colin Firth (Kingsman, Bridget Jones), Sophie Turner (Game of Thrones), Patrick Schwarzenegger og mange, mange flere.

Barry, sæson 3


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/02/301-Bill-Hader-Henry-Winkler.jpg
Foto: Barry / Sæson 3 / Bill Hader, Henry Winkler / HBO Max

Sprog: Engelsk
Genre: Action, komedie og drama
Premiere: Foråret 2022

Tredje sæson af Barry har fundet vej til listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i foråret 2022. Har du allerede set de tidligere sæsoner, ved du, at serien er værd at bruge tid på. Især hvis du ikke har noget imod lidt sort humor.

Kender du ikke til Barry, kan vi afsløre, at serien har været nomineret til 30 Emmy’er, hvoraf den har vundet de seks af dem.

I Barry følger vi lejemorderen Barry, spillet af Bill Harder. Barry er ikke helt tilfreds med sin tilværelse. Han vil gerne finde nye græsgange, men det er svært, når ens liv har stået i dødens tegn så længe. Barry finder nyt håb i Los Angeles, men udfordringerne står altid for døren.

JULIA


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/02/Ep.-2-David-Hyde-Pierce-Sarah-Lancashire.jpg
Foto: Julia / Episode 1 / David Hyde Pierce, Sarah Lancashire / HBO Max

Sprog: Engelsk
Genre: Drama og biografisk
Premiere: 31. marts 2022

Kan du godt lide madlavningsprogrammer og biografiske fortællinger? I så fald er serien JULIA måske lige noget for dig. Serien tager udgangspunkt i Julia Childs liv samt hendes kendte TV-program The French Chef. Julia er en god blanding af en biografisk fortælling, drama og komedie.

Men der er ikke kun fokus på madlavning og hendes liv. Serien er så meget mere, da den også giver et indblik i TV’ets tidlige dage, feminisme og den kulturelle udvikling i USA. Sarah Lancashire (Happy Valley) spiller hovedrollen Julia Child, og hendes mand Paul spilles af David Hyde Pierce (Frasier).

The Time Traveler’s Wife


'The Time Traveler’s Wife'
Foto: HBO Max

Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, drama og romantik

Theo James og Rose Leslie (Game of Thrones) indtager rollerne som henholdsvis Henry DeTamble og Clare Abshire i denne adaption af romanen The Time Traveler’s Wife, der er skrevet af Audrey Niffenegger. Lyder navnet bekendt, giver det god mening. Bogen er nemlig tidligere blevet filmatiseret, hvor Eric Bana og Rachel McAdams var hovedrolleindehaverne.

Vi vil naturligvis ikke spoile for meget af fortællingen her. Vi kan dog nævne, at The Time Traveler’s Wife er ideel til personer, der nyder en romantisk fortælling. Kærligheden er nemlig i fokus i denne serie. Men den har nu også et twist i form af tidsrejser, så glæd dig til at blive taget med på rejsen!

Tokyo ViceHBO Max byder også på en original krimiserie ved navn Tokyo Vice. Serien tager os med tilbage til Tokyo i 1990’erne og fortæller historien om politiets håndtering af kriminaliteten i perioden. I Tokyo Vice følger vi den amerikanske journalist Jake Adelsteins (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars), og får et indblik i, hvordan han oplever diverse episoder i forbindelse med dækningen af Tokyo Metropolitan Police.

Bag serien står J. T. Rogers, der bl.a. tidligere har vundet en Tony for teaterstykket Oslo. På rollelisten finder du, ud over Ansel Elgort, Oscar-nominerede Ken Watanabe (Den sidste samurai, Godzilla) og Rinko Kikuchi (Pacific Rim, Westworld), Rachel Keller (Legion) m.fl.

Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i marts 2022


The Tourist, thriller, premiere 3. marts

Our Flag Means Death, adventure, premiere 3. marts

Robot Chicken sæson 11, animation, premiere 4. marts

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, sportsdrama, premiere 7. marts

RUXX, komedie, premiere 8. marts

Kung Fu sæson 2, action, premiere 11. marts

Game Theory With Bomani Jones, sport, premiere 14. marts

Minx, komedie, premiere 17. marts

Lust, komedie, premiere 18. marts

Starstruck sæson 2, komedie, premiere 24. marts

We Own This City, premieredato ukendt

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i februar 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kamikaze' er meget mere end blot den første danske HBO Max-serie

LÆS OGSÅ: HBO Max skruer op for varmen med den nye komedieserie 'The Sex Lives of College Girls'

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Guides