Serier | Nyheder

HBO Max skruer op for varmen med den nye komedieserie 'The Sex Lives of College Girls'

AfDaniel Lindekilde Engberg
8. november 2021
Foto: The Sex Lives of College Girls/HBO Max

Del artikel

Den nye komedieserie på HBO Max fra Mindy Kaling kommer til at have sex i fokus... hvis du ikke havde gættet det fra titlen.


The Sex Lives of College Girls følger fire forskellige piger der alle er begynder på prestigeuniversitetet Essex College i New England, hvor de alle fire skal bo på samme værelse.

College medfører en ny frihed pigerne ikke har været vant til før, og de har tænkt sig at nyde det så længe det varer. Dette skal opnås med lige dele fester og sex, imens de samtidig skal få det med at lære noget, til at gå op.

Se traileren
De fire piger i centrum bliver spillet Pauline Chalamet (The King of Staten Island), Amrit Kaur(The D Cut) Reneé Rapp og Alyah Chanelle Scott.

Kvinden bag serien er Mindy Kalling som du måske kender som Kelly Kapoor fra The Office eller Mindy fra The Mindy Project. Hun har også produceret og skrevet for The Office og The Mindy Project, så vi kan håbe hun medbringer samme talent til The Sex Lives of College Girls.

The Sex Lives of College Girls får premiere på HBO Max d. 18. november.

LÆS OGSÅ: Kommende serier og sæsoner på HBO Max

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Ny Chucky-serie rammer plet

LÆS OGSÅ: DR-serien 'Carmen Curlers' giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder