Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Max i oktober 2022

AfAmanda Lee Edelstein
6. oktober 2022
The White Lotus sæson 2
The White Lotus er tilbage med sæson 2 / Foto: HBO Max.

Del artikel

Gør dig klar til anden sæson af 'The White Lotus' og en tur tilbage i tiden før 'The Big Bang Theory'. Om du er til gys, komedie eller spionfortællinger, står HBO Max klar med en titel, som du kan kaste dig over i oktober.


Se hele listen over nye serier og sæsoner på HBO Max i oktober 2022 herunder. Mon ikke de fleste af os især glæder os til den nye sæson af den Emmy-vindende The White Lotus? Det gør vi i hvert fald her på redaktionen.

Young Sheldon, sæson 6Premiere: 01.10.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie


Kender du komedieserien The Big Bang Theory? Hvis ikke, er du i den grad gået glip af noget godt. Og det tør vi også godt sige, at Young Sheldon er. Serien er en spin-off på karakteren Sheldon Cooper fra The Big Bang Theory– med det twist, at vi ser Sheldon som barn.


Sheldon Cooper har altid været en særlig person, og det er hylende morsomt at se, hvordan han er vokset op. Vi møder hele hans familie: både søster og bror, mor og far samt bedstemor. Alle disse mennesker har været med til at forme ham, og hvis man har set The Big Bang Theory, er komedieserien Young Sheldon kun dét sjovere.

Avenue 5, sæson 2Premiere: 11.10.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og sci-fi


Forestil dig, at du er på ferie i rummet – nærmere specifikt på et luksusrumskib. Du skal være væk i otte uger, men pludselig får du at vide, at rejsen er forlænget med flere år. Dét er den sandhed, passagererne på Avenue 5 må se i øjnene. Rumskibet er slået ud af kurs, og det medfører en del længere rejsetid.


Som du næsten kan forestille dig, er dagene ikke længere dejligt afslappende. Og da slet ikke, når det går op for passagererne, at der ikke er mad nok til hele den forlængede rejse. Eller at de ikke kan være sikre på, at de faktisk er på vej hjem.


Kom med Hugh Laurie (House), Josh Gad (Central Park), Zach Woods (Silicon Valley), Rebecca Front (The Other One) og mange andre på en uforglemmelig (og temmelig lang) rumrejse.

Housing Complex CPremiere: 26.10.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Animation og gys


Housing Complex C er en animationsserie, der også nok skal give lidt kuldegysninger undervejs. Det er trods alt svært at bekæmpe ondskaben, når den først er kommet over dørtærsklen. Det må Kimi og hendes naboer sande, da mærkelige ting begynder at udfolde sig i et ellers fredeligt område.


Adult Swim står bag Housing Complex C. De har bl.a. også produceret animationsserierne Rick & Morty, Futuramaog American Dad. De er altså vant til at levere velproducerede serier. Når man ser traileren til Housing Complex C, trækker det på nostalgien, da produktionen minder lidt om noget fra 00’erne.

GarciaPremiere: 28.10.2022
Sprog: Spansk
Genre: Action, thriller og sci-fi


Antonia (Veki Velilla) og Garcia (Francisco Ortiz) bliver et umage par, da deres veje krydses. Garcia er en tidligere hemmelig agent, der blev frosset ned i 1960’erne. Nu er han blevet tøet op, og det skal vise sig, at den moderne verden er en labyrint at finde hoved og hale i uden hjælp. Dog har han Antonia ved sin side.


Men hun kan ikke hjælpe ham med at finde ud af, hvor hans loyalitet ligger. For Garcia levede under diktatoren Francos regime, men nu skal han pludselig tage stilling til regeringer og politik.


Garcia er ideel til seeren, der gerne vil have spænding. For her er der tale om en actiondrevet spion-thrillerserie, som over seks afsnit formår at strække sig over seks årtiers spansk historie.

The White Lotus, sæson 2Premiere: 31.10.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Komedie og drama


I slutningen af oktober går turen fra HBO Max til Sicilien. The White Lotus er klar til at tage imod et hav af skønne gæster, så vi kan blive underholdt hjemme i stuerne. På et lækkert resort kan der nå at ske mange ting og sager i løbet af en uge – og du sidder på første række til intriger og humoristiske udskejelser.


Mike White er tilbage som instruktør på anden sæson af The White Lotus, så det skal nok blive en god oplevelse. Du kan også glæde dig til at se Jennifer Coolidge, Theo James, Aubrey Plaza, Tom Hollander, Adam DiMarco m.fl.


Du behøver desuden ikke kun at stole på vores anbefaling af serien. For første sæson af The White Lotus modtog i alt 20 Emmy-nomineringer, hvoraf 10 af dem blev vundet. Det er således én af de mest prisvindende serier inden for de sidste år.

Flere nye serier og sæsoner på HBO Max i oktober 2022


The Cleaning Lady, sæson 2, premiere 01.10.2022
Stargirl, sæson 3, premiere 01.10.2022
Kung Fu, sæson 3, premiere 07.10.2022
Find Me in Paris, sæson 3, premiere 07.10.2022
Oh Hell, premiere 10.10.2022
All American: Homecoming, sæson 2, premiere 12.10.2022
All American, sæson 5, premiere 12.10.2022
Monster Beach, premiere 22.10.2022
Scooby Doo! And Guess Who?, sæson 2, premiere 23.10.2022
Joe Pera Talks with You, premiere 26.10.2022
Maria Marta, El Crimen del Country, premieredato ukendt

Del artikel

Andre Serier | Guides