Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i april 2023

Af
Amanda Lee Edelstein
3. april 2023
nye serier på Netflix
Foto: Anika Molnar / Netflix

Del artikel

I april bliver det til et gensyn med Gus og de andre hybrider, når anden sæson af ’Sweet Tooth’ får premiere på Netflix.

Ud over de titler, som vi har valgt at fremhæve herunder, kan du også glæde dig til syvende og sidste sæson af Workin’ Moms. Kender du ikke til serien, kan vi afsløre, at den er ideel, når du har brug for et godt grin. Det samme er den nye serie BEEF med Ali Wong på rollelisten, som også bliver tilgængelig på Netflix i april.

War Sailor

Premiere: 02.04.2023
Sprog: Engelsk, norsk og tysk
Genre: Historisk drama

War Sailor er en god påmindelse om, at krig påvirker alle. Også dem, der ikke har noget med krigen at gøre. For i denne miniserie følger vi Alfred (Kristoffer Joner, The Machinery), som på uheldig vis bliver hevet ind i dramatiske begivenheder i forbindelse med udbruddet af 2. Verdenskrig.

Alfred er nemlig sømand, og arbejder på et norsk skib, der sejler på Atlanterhavet. Da krigen bryder ud, begynder de tyske ubåde at angribe skibe, der tilhører nationer, som ikke er allierede med aksemagterne. Mens Alfred kæmper sit livs kamp på havet, forsøger hans kone Cecilia (Ine Marie Wilmann) at holde sammen på familien.

Transatlantic

Premiere: 07.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Historisk drama

Vi bliver lidt i de historiske fortællinger, da vi også kan anbefale miniserien Transatlantic. Hvor War Sailor sætter fokus på sømænd under 2. Verdenskrig, befinder vi os i Frankrig i Transatlantic, hvor the Emergency Rescue Committee forsøger at hjælpe så mange som muligt ud af landet, inden tyskerne får fat på dem.

I spidsen for arbejdet står den amerikanske kvinde Mary Jayne Gold (Gillian Jacobs) og den amerikanske journalist Varian Fry (Cory Michael Smith). I alt hjælper de flere end 2.000 personer med at flygte fra Frankrig i perioden 1940 til 1941. Men at modarbejde en besættelsesmagt kan have konsekvenser.

Fortællingen i Transatlantic bygger på virkelige begivenheder.

Smother in Law, sæson 2

nye serier på Netflix april 2023
Rodrigo Sant'Anna som Dona Isadir i 'Smother in Law' sæson 2
Foto: Helena Barreto / Netflix

Premiere: 12.04.2023
Sprog: Portugisisk
Genre: Komedie

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix i april 2023 finder du anden sæson af komedieserien Smother in Law. Serien er oprindeligt en portugisisk produktion – den portugisiske titel er A Sogra Que Te Pariu. I serien bliver der sat fokus på, hvordan svigermødre kan gøre livet utroligt svært, hvis du ikke kommer godt overens med dem.

Det er i hvert fald den lektie, som Alice (Lidi Lisboa) lærer i første sæson, da hendes svigermor Dona Isadir (Rodrigo Sant'anna) flytter ind. Alice regner med, at hendes svigermor blot skal bo hos dem et par uger, men opholdet bliver forlænget og forlænget, hvilket skaber store spændinger mellem de to.

I anden sæson af Smother in Law vender Dona Isadir tilbage efter at have tilbragt tid i fængsel. Det skal nok være med til at skabe sjove situationer for seerne, samt masser af drama for Carlos og Alice.

Queen Maker

Premiere: 14.04.2023
Sprog: Koreansk
Genre: Drama

Hvis du godt kan lide politiske serier, bør du sætte tid af til Queen Maker. Det er en koreansk serie, som får premiere i midten af april. I serien følger vi de to kvinder Hwang Do-hee (Kim Hee-ae) og Oh Kyung-sook (Moon So-ri) i deres forsøg på at underminere de andre kandidater, der stiller op som Seouls borgmester.

Planen er nemlig, at Oh Kyung-sook skal overtage den rolle. Men det kan kun lade sig gøre, hvis de to kvinder samarbejder og spiller deres kort helt rigtigt. Heldigvis er de begge vant til at vinde, og med Hwang Do-hees erfaring med PR-arbejde har de et godt udgangspunkt.

Sweet Tooth, sæson 2

Premiere: 27.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, drama og action

Christian Convery indtager igen rollen som den unge Gus, der er halvt menneske, halvt hjort i anden sæson af Sweet Tooth. I første sæson forlod Gus sine trygge rammer for at søge ud i verden og finde svar på sine spørgsmål. Det skulle vise sig at være en farlig beslutning, for nu holdes Gus og en række andre hybrider fanget.

Deres fangevogter er general Abbot (Neil Sandilands) og de såkaldte ’Last Men’, som frygter hybriderne og hvad de kan gøre ved samfundet. De har ingen skrupler med at bruge de unge mennesker som forsøgskaniner. Kan Gus og hans venner slippe fri?

Serien Sweet Tooth er baseret på DC-tegneserien af samme navn, som er skrevet af Jeff Lemire. Producerne bag serien er by Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell og Linda Moran.

Firefly Lane, sæson 2

Premiere: 27.04.2023
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romance

De færreste kender os så godt som vores bedste ven. Har det venskab overlevet siden barndommen, er det noget helt unikt. For det betyder, at venskabet har fået lov til at udvikle sig gennem en lang årrække, hvor vi selv er gået igennem en masse afgørende øjeblikke.

Dét er netop sådan et venskab, som Kate (Sarah Chalke, Roseanne) og Tully (Katherine Heigl, Greys hvide verden) har. De har været ved hinandens side igennem tykt og tyndt, siden de var børn. Men alle venskaber kan krakelere. Spørgsmålet er bare, om skårene kan fikses. Det er, hvad sidste del af anden og sidste sæson af Firefly Lane kommer til at handle om.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i april 2023

BEEF, premiere 06.04.2023
Thicker Than Water, premiere 06.04.2023
Divorce Attorney Shin, premiere 08.04.2023
Florida Man, premiere 13.04.2023
Obsession, premiere 13.04.2023
Tooth Pari: When Love Bites, premiere 20.04.2023
The Diplomat, premiere 20.04.2023

Rough Diamonds, premiere 21.04.2023
Workin’ Moms, sæson 7, premiere 26.04.2023
The Nurse, premiere 27.04.2023
Welcome to Eden, sæson 2, premieredato ukendt
Ex-Addicts Club, premieredato ukendt

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides

Mest læste