Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i august 2022

AfAmanda Lee Edelstein
1. august 2022
Jella Haase som Kleo / Foto: Kleo/Julia Terjung/Netflix

Del artikel

Netflix lokker med gode fantasy-fortællinger og en tysk-action thriller i denne måned.

The Sandman fra DC-universet og sidste sæson af Locke & Key er blot noget af det, du kan glæde dig til. Se hele listen over nye serier og sæsoner på Netflix i august 2022 herunder.

The Sandman


Tom Sturridge som Dream i 'The Sandman' sæson 1
Foto: Netflix

Premiere: 05.08.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, thriller og drama

The Sandman, Morpheus, Dream – kært barn har mange navne. I denne forbindelse henviser de dog alle til DC-karakteren, der styrer vores drømme. Serien The Sandman fortæller historien om Morpheus (Tom Sturridge, Sweetbitter), efter han er blevet holdt fanget i flere år af en troldmand. Morpheus’ fravær har ikke blot skabt kaos i drømmeverdenen, men også i den virkelig verden. Nu må han på en rejse for at genskabe orden.

The Sandman er baseret på den prisvindende DC-tegneserie skrevet af Neil Gaiman. Gaiman har selv været med til at producere serien, så vi kan nok godt regne med, at den er relativ tro mod tegneserien. På rollelisten finder du en række kendte navne, heriblandt Gwendoline Christie (Game of Thrones), David Thewlis (Harry Potter), Charles Dance (The Crown), Jenna Coleman (Victoria), Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve) og Stephen Fry.

Se traileren til ’The Sandman’


Locke & Key, sæson 3


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/08/LOCKE_305_Unit_02459RC.jpg
(V til H) Connor Jessup som Tyler Locke, Emilia Jones som Kinsey Locke og Darby Stanchfield som Nina Locke / Foto: Locke & Key/Amanda Matlovich/Netflix © 2022

Premiere: 10.08.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Fantasy, drama og mystik

Lige når man tror, at alt er vendt tilbage til normalen … så sker der noget uventet. Det må familien Locke sande i tredje sæson af fantasy-serien Locke & Key af blandt andre Meredith Averill (Haunting of Hill House) og Carlton Cuse (Lost). Pludselig står de ansigt til ansigt med en fjende, som forsøger at indsamle alle nøglerne, da de er en kilde til magt. Nu må de samarbejde for at besejre ham, inden han bliver for magtfuld.

Desværre er det tid til at sige farvel til karaktererne i Locke & Key. For Netflix har bekræftet, at fortællingen afsluttes med denne tredje sæson. Men i det mindste kan vi glæde os til masser af magi og forhåbentlig en god afslutning på en spændende serie.

Se traileren til ’Locke & Key’ sæson 3


Never Have I Ever, sæson 3


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/08/NHIE_301_Unit_01510RC.jpg
(V til H) Megan Suri som Aneesa og Ramona Young som Eleanor Wong / Foto: Never Have I Ever/Lara Solanki/Netflix © 2022

Premiere: 12.08.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og komedie

Kender du det med, at alle ens problemer forsvinder, når man får en kæreste? Nej? Det gør vi heller ikke. Men det tror Devi (Maitreyi Ramakrishnan) er tilfældet i tredje sæson af Never Have I Ever. Indtil hun faktisk får en kæreste. Så går det op for hende, at livet stadig har sine højde- og lavpunkter. Men med gode mennesker i sit liv skal man nok klare sig alligevel.

Never Have I Ever er en sjov coming of age-fortælling, som de fleste af os nok kan relatere til på den ene eller anden måde. Især personer med rødder i et andet land end hjemlandet vil nok finde serien ekstra relatérbar, da den portrætterer dét at komme fra en anden baggrund end sine klassekammerater. Fortællingen i Never Have I Ever er bl.a. inspireret af skaber og skuespiller Mindy Kalings egne oplevelser.

Se traileren til ’Never Have I Ever’ sæson 3


Kleo


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/08/KLEO_Season1_Unit_cNetflix_JuliaTerjung-1.jpg
Jella Haase som Kleo / Foto: Kleo/Julia Terjung/Netflix

Premiere: 19.08.2022
Sprog: Tysk
Genre: Action og thriller

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix i august 2022 finder du Kleo. Serien er produceret af vores tyske naboer, og leder du efter en ny actionserie, er denne et godt bud. Du kan forvente spænding, drama, slåskampe og fede dialoger for alle pengene.

Hovedkarakteren Kleo, spillet af Jella Haase, har viet sit liv til den Tyske Demokratiske Republik, også kendt som Østtyskland eller DDR. Hun har gennem længere tid fungeret som spion for den kommunistiske stat, men det stopper brat efter Berlinmurens fald.

Kleo kan dog ikke blot gå tilbage til et almindeligt liv. Hun ender i fængsel for sine gerninger, og da straffen er afsonet, går Kleo på jagt efter dem, der forrådte hende.

Se traileren til ’Kleo’


Lost Ollie


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/08/LostOllie_LimitedSeries_Episode1_00_34_28_00R.jpg
Kesler Talbot som Billy / Foto: Lost Ollie/Courtesy Of Netflix © 2022

Premiere: 24.08.2022
Sprog: Engelsk
Genre: Animation, eventyr og drama

Hvis I mangler den helt rette serie til en familieaften, så skal I glæde jer til slutningen af august. Den 24. august kan miniserien Lost Ollie nemlig streames på Netflix. Serien er baseret på bogen Ollie’s Odyssey, som er skrevet af den amerikanske forfatter William Joyce. Lost Ollie er en stærk fortælling, som nok skal få følelserne frem i hele familien.

I Lost Ollie følger vi legetøjskaninen Oswald, som Jonathan Groff lægger stemme til. Groffs stemme vil måske lyde bekendt, da han også har lagt stemme til Kristoff fra Frozen. Kaninen Oswald er drengen Billys favorit, men da han en dag bliver glemt, må han sande en ny realitet: Han er nu én af de glemte.

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i august 2022


Café Minamdang

Forecasting Love and Weather, premiere 02.08.2022

Good Morning, Verônica, sæson 2, premiere 03.08.2022

School Tales, premiere 10.08.2022

A Model Family, premiere 12.08.2022

High Heat, premiere 17.08.2022

Unsuspicious, premiere 17.08.2022

Echoes, premiere 19.08.2022

The Girl in the Mirror, premiere 19.08.2022

Mo, premiere 24.08.2022

Under Fire, premiere 24.08.2022

Ludik, premiere 26.08.2022

Family Secrets, premiere 31.08.2022

Partner Track, premieredato ukendt

Delhi Crime, sæson 2, premieredato ukendt

LÆS OGSÅ: De værste serier i år indtil videre

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Ms. Marvel' rammer tonen hos de yngre - tror jeg

LÆS OGSÅ: Restaureret version af 'Riget' I & II kommer på Viaplay forud for 3. sæson

Del artikel

Andre Serier | Guides

Mest læste