Serier | Guides

Se listen: Nye serier og sæsoner på Netflix i december 2021

AfAmanda Lee Edelstein
1. december 2021
Cobra Kai. (V to H) Tanner Buchanan som Robby Keene, Peyton List som Tory Nichols, Martin Kove som John Kreese i Cobra Kai. Foto: Cr. Curtis Bonds Baker/Netflix © 2021

Del artikel

December er lig med jul, men nogle gange kan det være rart at se serier om andet end nisser, julemænd og rensdyr.


Se hele listen over nye serier og sæsoner på Netflix i december 2021 herunder.

Papirhuset, sæson 5, del 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

I starten af september kunne seere verden over glæde sig over, at Papirhuset, også kendt som Money Heist og La casa de papel, var tilbage på Netflix. Det var dog kun første halvdel af seriens sidste sæson, der blev gjort tilgængelig. Men nu er sidste del af fortællingen klar til at blive streamet!

Er du til nervepirrende serier, der får dig helt ud på sofakanten af bare iver, så skal du sætte tid af til Papirhuset. Uden at afsløre for meget, kan vi godt nævne, at serien primært omhandler et kup. Spørgsmålet er bare: Hvornår er nok, nok?

Se traileren til 'Papirhuset'


The Witcher, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Henry Cavill og Freya Allan er tilbage i rollerne som henholdsvis Geralt of Rivia og prinsesse Ciri, når anden sæson af fantasy-serien The Witcher kommer til Netflix i midten af december. Første sæson fik gode anmeldelser med på vejen, blandt andet af vores egen anmelder. Så mangler du en god serie med et overnaturligt twist, er The Witcher anbefalelsesværdig.

Synes du, at navnet lyder bekendt, selvom du aldrig har set serien, giver det god mening. For serien The Witcher er baseret på en bogserie af samme navn af Andrzej Sapkowski. Og så er historien også produceret som et videospil.

Du behøver dog langt fra at have læst bøgerne eller prøvet spillet for at følge med i serien. Men du skal holde tungen lige i munden, for der er mange karakterer, lande, stridigheder o.l. at følge i The Witcher.

Se traileren til The Witcher, sæson 2


Bortført


Premiere:
Sprog:
Genre:

På listen over nye serier og sæsoner fra Netflix i december 2021 finder du også en serie fra vores norske naboer. Bortført, med den internationale titel What Happened in Oslo, formår at inddrage flere kulturer og aktuelle problemstillinger.

I dramaserien Bortført bliver tre kvinder holdt som gidsler af terrororganisationen ISIS. En af mødrene til de tilfangetagne kvinder forsøger at gøre, hvad hun kan hjemmefra, for at få sin datter hjem igen. Serien tager blandt problematikken med at forhandle med terrorister op.

Emily in Paris, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Lily Collins (The Last Tycoon, To the Bone) og holdet bag Emily in Paris har fået en del kritik. Det meste af kritikken går på, at serien er intetsigende, holder sig til stereotyper og generelt ikke skiller sig ud. Men alligevel har Emily in Paris formået at snige sig ind i flere hjerter.

Og hvordan kan det så lade sig gøre, tænker du? Den er let at forstå og følge med i, har et godt karakter-galleri og en masse humor.

Så leder du efter en appetitlig serie til at komme ned i gear til, er Emily in Paris en serie, der skal stå på din ønskeseddel til jul. Og så må den endda åbnes lidt før!

Se traileren til Emily in Paris, sæson 2


Cobra Kai, sæson 4


Premiere:
Sprog:
Genre:

Lige inden året går på hæld, vender Cobra Kai tilbage på Netflix. Glæd dig til fjerde sæson af denne vanedannende og spændende serie, som for de fleste også vil give et flashback til barndommen.

I Cobra Kai står Daniel LaRusso (Ralph Macchio) og Johnny Lawrence (William Zabka) fra filmene Karate Kid igen over for hinanden. Selvom de to er blevet voksne, lever ungdommens had stadig. Men i fjerde sæson af Cobra Kai er det måske tid til at begrave stridsøksen en gang for alle?

Flere nye serier og sæsoner på Netflix i december 2021


Lost in Space

Coyotes, premiere 02.12.2021

Titans, sæson 3, premiere 08.12.2021

Aranyak, premiere 10.12.2021

Saturday Morning All Star Hits!, premiere 10.12.2021

How To Ruin Christmas: The Funeral, premiere 10.12.2021

Inspector Koo, premiere 11.12.2021

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe, premiere 15.12.2021

Elite Short Stories: Samuel Omar, premiere 20.12.2021

Elite Short Stories: Patrick, premiere 23.12.2021

The Silent Sea, premiere 24.12.2021

Anxious People, premiere 29.12.2021

Café con aroma de mujer, premiere 29.12.2021

Kitz, premiere 30.12.2021

Stay Close, premiere 31.12.2021

LÆS OGSÅ: De bedste Netflix-serier til dig der elsker sci-fi

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i november 2021

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Var 'Cobra Kai' sæson 3 værd at vente på?

Del artikel

Læs mere omNetflix