Vi Elsker anbefaler: Det skal du se på SkyShowtime i juleferien

Af
Vi Elsker Serier
20. december 2023
Natasha Lyonne i 'Poker Face'
Natasha Lyonne i 'Poker Face' / Foto: SkyShowtime
https://imgix.vielskerserier.dk/2021/08/Large_wheel_16x9.jpg
I denne uge har Vi Elsker Serier udvalgt en række anbefalinger til juleferien i samarbejde med SkyShowtime.

Der er nok at tage fat i på SkyShowtime i den kommende juleferie. Vi Elsker Serier-redaktionen har valgt fire serier og to film, som er dem, vi altid anbefaler til andre.

Chefredaktør Carina Nørgaard Schou anbefaler gerne Yellowstone – en moderne westernsoap med drama, intriger og fantastiske naturbilleder. Ikke mindst, fordi den har Kevin Costner og Kelly Reilly i hovedrollerne.

Serien er skabt af Taylor Sheridan, som står bag rigtig mange andre gode SkyShowtime-serier. Deriblandt også den serie, SoMe og Content Manager Signe Bjørg Granberg ofte anbefaler, nemlig Special Ops: Lioness en serie om en række undercoveragenter, også kaldet løvinder, med Zoe Saldana i hovedrollen og Nicole Kidman og Morgan Freeman på rollelisten.

De bedste premierefilm og eksklusive serier – fra de største filmstudier i verden

Den helt nye streamingtjeneste, SkyShowtime, giver dig en unik sammensætning af underholdning fra de af største filmstudier og skabere: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ og Peacock. Oplev et unikt katalog sprængfuldt af spændende indhold inkl. nye og eksklusive film og serier, børne-og familieunderholdning, historier fra den virkelige verden, dokumentarer samt et bibliotek proppet med vores favorit-klassikere gennem tiden.

Opret og stream nu på SkyShowtime.com

Derudover anbefaler Signe og Carina også Fellow Travelers – en queer romantisk dramaserie med Jonathan Bailey og Matt Bomer i hovedrollerne – og Poker Face, som er en moderne udgave af Colombo med Natasha Lyonne i hovedrollen og en vild rolleliste med masser af gæstestjerner.

Til børnene anbefaler Vi Elsker Serier Den bestøvlede kat, som er et spinoff af de populære Shrek-film med katten i hovedrollen. Og så selvfølgelig Super Mario Bros., som lige landet på SkyShowtime. Den er sjov for børn, og meganostalgisk, hvis man som voksen spillede spillet som barn.

Se Vi Elsker Serier-redaktionens anbefalinger i videoen her:

Del artikel

Læs mere omAnnonceSkyShowtime

Mest læste