Serier | Guides

Vi Elsker Seriers 5 favoritserier på Paramount+

AfBrian Mogensen
14. juli 2022
Foto: 1883/© (2022) CBS Interactive. All Rights Reserved.

Del artikel

I streamingtjenesternes ocean af indhold, er der rigeligt med gode udvalg. Her på Vi Elsker Seriers redaktion, får vi pløjet en del serier igennem, og nogle af dem ender med at være dem, vi snakker mest om.

Paramount+ har et virkelig stærkt felt, som rammer top-listerne igen og igen hos flere af os, og nu får du redaktionens fem favoritter.

Det er fem meget forskellige serier, men det er også en broget flok, der mødes og snakker om dem.

The Offer


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/The-Offer-Med-Logo.jpg
Foto: The Offer/© 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Serien om The Godfathers tilvejebringelse har fået ros fra stort set alle steder, og vi er blandt koret af virkeligt positive stemmer.

Kombinationen af det historisk korrekte og det dramatiseret spændende er ramt helt perfekt i The Offer, der samtidig formår at male et virkelig lækkert billede af Hollywood i 1960’erne.

The Offer er kræs for alle fans af Coppolas film, med mange referencer til begge dele skabt med både kærlighed og respekt for originalmaterialet. Rollebesætningen er valgt både ud fra deres evner som skuespillere, og deres udseende, så det er nemt at leve sig ind i gengivelsen af de mest ikoniske scener fra filmen.

Det er action og meget mere til, og derfor er The Offer svær at lægge fra sig. Det gør det nemt at smide den på denne topliste.

1883


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/1883-Med-Logo.jpg
Foto: 1883/© (2022) CBS Interactive. All Rights Reserved.

Der er også noget besnærende over den brutalitet og vildskab, der portrætteres i 1883. Forløberen til Taylor Sheridans kæmpesucces Yellowstone holder ikke igen, når seerne bliver udsat for de barske realiteter i det Vilde Vesten.

Alligevel er det en verden, der er vist med et ønske om at vise skønhed og ikke rædsler.

Karaktererne i 1883 har ikke nogen nem rejse tværs gennem Guds Eget Land. Det er tydeligt. Men alligevel er det mere spændende end afskrækkende, og det er lykkedes i en sådan grad, at det er svært ikke at elske serien netop for det – og ikke til trods for.

Sheridan har haft flere store hitserier i løbet af de sidste år, og de har alle det til fælles, at de er skabt med en sans for storytelling, der i sig selv er imponerende. Koblet sammen med smukke billeder, god instruktion og et spændende emne er der heller ikke her nogen tvivl om, hvorfor serien er med vores favoritliste.

Dexter


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/Dexter-Med-Logo.jpg
Foto: DEXTER® © Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Der findes rigeligt med serier om seriemordere derude. Også med morderen i hovedrollen. Ingen er dog helt så charmerende og inddragende som Dexter Morgan, der har fundet den perfekt work-life balance.

Serien om kriminalteknikeren formår at holde sig frisk og overraske seerne igen og igen, og selvom det hele så ud til at ryge på røven med et rodet og skuffende sidste afsnit, er der kommet nye på Dexters nye hjem Paramount+.

Michael C. Hall er blændende i rollen som Dexter, og han får lov til at spille sammen med en masse andre gode skuespillere, der møjsommeligt og nøjagtigt får bygget en troværdig verden op. Det spiller max, og derfor er Dexter også selvskrevet som favorit.

Det kan også nævnes at efterfølgeren til serien Dexter: New Blood kan ses eksklusivt på Paramount+.

Halo


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/Halo-Med-Logo.jpg
Pablo Schreiber som Master Chief / Foto: © (2022) Showtime Networks/343 Industries/Paramount+

Det er de færreste filmatiseringer af computerspil, der ikke ender som et syndigt rod. Derfor var det med en vis form for skepsis, at vi satte os til at se serien Halo, der er bygget over spillet, der var med til at sikre Microsofts spilkonsol Xbox en plads i kampen mod Playstation tilbage omkring år 2000.

Det er ikke første gang, supersoldaten Master Chief har fundet vej til tv-seriernes verden, men udgaven på Paramount+ er den første med et ordentligt budget, der ikke er lavet som kortfilm.

Der er mange elementer, der spiller til Halos fordel. Mest af alt, at der ikke er tale om en sideløbende historie, der ikke har noget med spillet at gøre, som så har fået en gang maling.

Til dem der allerede har set den, så kan vi med glæde og forventning nævne at sæson to er bekræftet.

Twin Peaks


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/Twin-Peaks-Med-Logo.jpg
Foto: Twin Peaks/© 2021 Twin Peaks Productions, Inc. All Rights Reserved

Ingen over og ingen ved siden af.

For de regelmæssige læsere af artiklerne her på Vi Elsker Serier, er det absolut ikke nogen hemmelighed, at vi er mange, der er fans af den originale udgave af Twin Peaks.

David Lynch formåede at skabe noget så ikonisk, at det stadig – 30 år senere – formår at lande flere længder foran de fleste andre serier.

Igen er der tale om en serie, der byder på flere forskellige ting. Mysteriet om, hvem der myrdede Laura Palmer, er kernen af det hele, men det er lige så vigtigt at finde ud af, hvorfor hun blev myrdet.

Og den historie udfolder sig midt i en by, der er så livagtigt fortalt, med alle sine sær-, hemmelig- og kærligheder, at det føles som at komme hjem, når vi ser vandfaldet i introen.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Bliv kunde her

Del artikel