Serier | Nyheder

'Jack Ryan' vender tilbage med en sidste sæson - Se udgivelsesdato og de første plotdetaljer her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
10. maj 2023
Jack Ryan sæson 4 premiere
Wendell Pierce som James Greer og John Krasinski som Jack Ryan / Foto: Philippe Bossé/Amazon Studios

Del artikel

Den populære actionserie 'Jack Ryan' med John Krasinski i hovedrollen vender tilbage med sin fjerde og sidste sæson.

Prime Video har offentliggjort at at actionserien Jack Ryan får endnu en sæson, der også bliver den sidste i serien. Denne sidste sæson kommer kun seks måneder efter tredje sæson kørte over skærmen, og vil bestå af seks afsnit.

Du får meget Jack Ryan for pengene, da der kommer to afsnit hver fredag fra d. 30. juni til seriens afslutning d. 14. juli.

Hvad skal der ske i den sidste sæson?

I den sidste sæson kæmper Ryan mod fjender både internt og eksternt i CIA. Som ny vicedirektør for agenturet har han fået til opgave at undersøge intern korruption i CIA. En opgave der kan vise sig at være farlig når ens arbejdssted primært arbejder med hemmeligheder.

Som man måske kunne forvente, så bliver Ryan ledt på sporet af en række hemmelige operationer, der har en række negative implikationer for landets sikkerhed. Værre endnu, så opdager han et samarbejde mellem et narkokartel og en terrororganisation. Et samarbejde der leder Ryan ned i et stort mørke, hvor han begynder at tvivle på det system han har viet sit liv til at beskytte.

Jack Ryan vender tilbage med sin sidste sæson d. 30. juni på Prime Video. De første tre sæsoner kan streames lige nu på Prime Video.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder