TV | Nyheder

Det ikoniske program 'Disney Sjov' vender tilbage om fredagen

Af
Signe Bjørg Granberg
26. marts 2024
'Disney Sjov'
Det ikoniske program 'Disney Sjov' vender tilbage til april på Disney Channel / Foto: The Walt Disney Company / Disney Channel

Del artikel

Der var mange, der begræd nyheden om, at DR ikke længere kom til at vise 'Disney Sjov', men nu melder The Walt Disney Company ud, at 'Disney Sjov' vender tilbage på dansk tv.

Fra 5. april vender det ikoniske familieshow tilbage til sin velkendte tid klokken 19.00 om fredagen. Det sker dog ikke på DR1, som danskerne har været vant til, men i stedet på den nye Disney Channel, der lanceres 1. april.

Det nye Disney Sjov lyder dog som om, det på mange måder kommer til at minde om det gamle. Der vil nemlig være tale om et kurateret udvalg af animationsklassikere som Kim Possible, Rip, Rap og Rup på eventyr, Chip & Chap: Nøddepatruljen og Phineas & Ferb.

Hans van Rijn, adm. direktør hos The Walt Disney Company Nordic & Baltic, siger, at Disney bl.a. ser genoplivningen af Disney Sjov som en mulighed for de yngste seere til at opdage det klassiske underholdningsbrand:

– Vi er begejstrede og stolte over at kunne tilbyde Disney Sjovs episke tilbagevenden til de danske seere på vores nye, styrkede Disney Channel dette forår. Det bliver et glædeligt gensyn for generationer og en vidunderlig mulighed for de yngste seere til at opdage et ikonisk tv-underholdningsbrand, når vi præsenterer det stærkeste program nogensinde i den nordiske Disney Channels historie.

Den første omgang af det nye Disney Sjov kan ses fredag 5. april kl. 19.00 på Disney Channel.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder