Film | Nyheder

Disney og Pixar annoncerer premieredato og trailer for 'Inderst Inde 2'

Af
Signe Bjørg Granberg
18. marts 2024
Inderst Inde 2
Opfølgeren til den populære Pixarfilm 'Inderst Inde' har nu endelige fået dansk premieredato / Foto: Disney/ Pixar

Del artikel

Ni år efter succesen med animationsfilmen 'Inderst Inde' kommer den længe ventede opfølger i biograferne til sommer. Se den helt nye trailer for 'Inderst inde 2' her.

Inderst Inde 2 er opfølgeren til Disney og Pixars gigantiske hit fra 2015 om alle de følelser, vi mennesker har inderst inde.

I den nye film kommer vi endnu en gang ind i Rileys sind, men nu, hvor hun er blevet teenager, er der pludselig flyttet nye følelser ind.

Glæde, Triste, Vrede, Frygt og Afsky, som vi lærte at kende i første film, får nu følgeskab af Bekymring! Og det ser ud til, at hun ikke er alene …

Blandt de nye engelske stemmer i Inderst Inde 2 finder man Maya Hawke (Stranger Things) som Angst og Ayo Edebiri (The Bear) som Misundelse, og der er desuden genhør med blandt andre Amy Poehler, Lewis Black og Tony Hale.

De danske stemmer er endnu ikke afsløret, men i den første film var det Cecilie Stenspil, der lagde stemme til Glæde, Lisbeth Wulff var Triste, Jesper Christensen var Vrede, Jacob Morild var Frygt og Lærke Winther var Afsky.

Inderst Inde 2 får biografpremiere 13. juni.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDisney+Animation

Andre Film | Nyheder