Film | Nyheder

Disney og Pixar annoncerer premieredato og trailer for 'Inderst Inde 2'

Af
Signe Bjørg Granberg
18. marts 2024Opdateret 24. maj 2024
Inderst Inde 2
Opfølgeren til den populære Pixarfilm 'Inderst Inde' har nu endelige fået dansk premieredato og de danske stemmer er fundet / Foto: Disney/ Pixar

Del artikel

Ni år efter succesen med animationsfilmen 'Inderst Inde' kommer den længe ventede opfølger i biograferne til sommer. Nu er de danske stemmer også blevet afsløret, og der er flere store navne på listen. Se den nye trailer her.

Inderst Inde 2 er opfølgeren til Disney og Pixars gigantiske hit fra 2015 om alle de følelser, vi mennesker har inderst inde.

I den nye film kommer vi endnu en gang ind i Rileys sind, men nu, hvor hun er blevet teenager, er der pludselig flyttet nye følelser ind.

Glæde, Triste, Vrede, Frygt og Afsky, som vi lærte at kende i første film, får nu følgeskab af Angst, Misundelse, Kedsomhed og Flove!

Blandt de nye engelske stemmer i Inderst Inde 2 finder man Maya Hawke (Stranger Things) som Angst og Ayo Edebiri (The Bear) som Misundelse, og der er desuden genhør med blandt andre Amy Poehler, Lewis Black og Tony Hale.

De danske stemmer byder velkommen tilbage til Cecilie Stenspil som Glæde, Lisbeth Wulff som Triste, Jacob Morild som Frygt og Lærke Winther som Afsky.

De nye stemmer tæller Molly Blixt Egelind som Kedsomhed, Jesper Ole Andersen som Flove, Silan Maria Budak Rasch som Misundelse og Fanny Bornedal som Angst. Desuden har Peter Zhelder overtaget stemmeføringen til Vrede fra Jesper Christensen og Sophia Johar lægger stemme til teeanger-versionen af Riley.

Inderst Inde 2 får biografpremiere 13. juni.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDisney+Animation

Andre Film | Nyheder

Mest læste