TV | Nyheder

Det nye danske underholdningsshow 'Roasted' får snart premiere på Prime Video

Af
Signe Bjørg Granberg
14. marts 2024Opdateret 17. april 2024
'Roasted'
Linda P inviterer fem af sine comedy-venner til sin luksuriøse villa i Marbella, hvor de skal roaste hinanden i nyt underholdningsprogram / Foto: Prime Video

Del artikel

I 'Roasted: Verdens sjoveste ferie' inviterer Linda P komikerne Mikkel Klint Thorius, Tobias Dybvad, Simon Talbot, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg til Spanien, hvor de skal roaste hinanden. Se traileren her.

Prime Video er for alvor begyndt at bevæge sig ind på det danske streamingmarked med lokale titler som LOL: Den der ler sidst, Good Luck Guys og Nicklas Pranker.

For nylig kom det også frem, at de havde købt rettighederne til ni nordiske serier af Viaplay, her i blandt de to danske serier Bullshit med Marco Ilsø og Alba August og fjerde sæson af krimiserien Den som dræber med bl.a. Natalie Madueño og Simon Sears.

I dag annoncerede Prime Video så, at de snart er klar med endnu et dansk program, nemlig underholdningsshowet Roasted: Verdens sjoveste ferie.

I programmet inviterer vært og komiker, Linda P, fem af sine comedy-venner, Mikkel Klint Thorius, Tobias Dybvad, Simon Talbot, Lasse Rimmer og Ane Høgsberg, til sin luksuriøse villa i Marbella i Spanien.

Hver aften skiftes komikerne til at modtage roasts fra de andre, inspireret af en kuffert med afslørende viden om deltagerne, som Linda har pakket.

På finaledagen er det Linda P selv, der står for skud, og efter den endelige roast beslutter hun, hvem af de fem venner, der har gjort det bedst i ugens løb.

Programmet er produceret af Metronome og Amazon MGM Studios og har premiere 17. maj på Prime Video.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder