Serier | Nyheder

De danske serier ’Bullshit’ og ’Den som dræber’ får nyt streaminghjem

Af
Signe Bjørg Granberg
8. februar 2024
'Bullshit'
Marco Ilsø og Alba August i den danske serie 'Bullshit', der snart kan ses på Prime Video / Foto: Viaplay/ Prime Video

Del artikel

Efter at have spyttet storserier som ’Riget Exodus’, ’Drømmeren’ og ’Forhøret’ ud, har Viaplay slået bremsen i og solgt en række af deres nordiske serier til streamingkonkurrenten Prime Video.

I en årrække var Viaplay en af de store spillere på det danske seriemarked, men i 2023 løb streamingtjenesten ind i voldsomme økonomiske vanskeligheder, hvilket satte stort set alle fiktionsproduktioner i stå.

Flere færdigproducerede serier har siden da ligget på hylden, uden at det var til at få lokket ud af Viaplay, hvad der skulle ske med dem.

Men tidligere i dag meldte konkurrenten, Prime Video, så ud, at de har opkøbt ni nordiske serier af Viaplay, her i blandt de to danske serier Bullshit med Marco Ilsø og Alba August og fjerde sæson af krimiserien Den som dræber med bl.a. Natalie Madueño og Simon Sears.

Foruden de to danske serier flytter de nordiske serier Furia, Solo, Harald og Sonja, I Kjærlighetens Navn, Festning, Paradis City, Jana – Märkta för livet også streaminghjem.

Desværre må vi stadig kigge langt efter Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaards komedieserie, Kald mig far, der ellers har været færdigproduceret i over et år, men endnu ikke har fået premiere. Vi krydser fingre for, at vi snart får serien at se – enten det ene eller det andet sted!

Jana – Märkta för livet, Bullshit og Furia kan ses på Prime Video fra 19. april, og de andre serier får premiere løbende.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder