TV | Nyheder

Er 'Bachelorette'-parrene stadig sammen den dag i dag?

Af
Signe Bjørg Granberg
9. juli 2024
Bachelorette
Anden sæson af 'Bachelorette' er slut, og nu mangler vi bare at finde ud af, om programmets to par stadig er sammen / Foto: Steffen Røes/TV 2

Del artikel

Efter den spændende finaleuge i 'Bachelorette', hvor Daniel fik Sofies sidste rose, afslører ekstraafsnittet 'Efter sidste rose' nu, om parrene stadig er sammen.

Hvis du har siddet klistret til skærmen uge efter uge i løbet af denne sæson af Bachelorette, har du sikkert også glædet dig til at finde ud af, hvordan det går programmets to par den dag i dag.

Heldigvis ved TV 2 godt, at de ikke bare kan lade det slutte med en cliffhanger, og derfor har de – som sidste år – sammensat et lille opsamlingsafsnit med titlen Efter sidste rose.

For er alt nu fryd og gammen for Sofie og Daniel og Lissa og Andreas H? Ses parrene stadig? Er de blevet kærester? Gik det galt, da de kom til Danmark? Og i så fald hvad gik galt?

Bachelorette-værten, Petra, har først de to bachelorettes og siden de to par i audiens. Samtidig taler hun også med nogle af de mænd, der blev valgt fra i sidste øjeblik – blandt andet Jacob og Mads. De to får følgeskab af Lasse, Joachim, Peter og Anders i den varme sofa, og de kommer rundt om lidt af hvert fra programmet.

Bachelorette
I afsnittet 'Efter sidste rose' mødes nogle af de mænd, der blev valgt fra i løbet af 'Bachelorette'
Foto: Steffen Røes/TV 2

Men egentlig er vi jo mest kommet for at finde ud af, om Lissa stadig dater Andreas H, og om Sofie og Daniel har holdt fast i hinanden på dansk grund. Og søreme om ikke begge par stadig ses! Lissa og Andreas H vil dog ikke kaldes kærester, men de dater hinanden – og ser meget glade ud sammen.

Sofie og Daniel er til gengæld ikke bange for at kalde en spade for en spade, og de er officielt blevet kærester. Sofie skal tilmed flytte til København, så distancen mellem dem bliver mindre. De understreger dog, at de IKKE skal flytte sammen – endnu.

Og således nåede vi til vejs ende i denne sæson af Bachelorette, men som Petra afslører til sidst i særafsnittet, er der allerede en ny sæson i støbeskeen. Hvornår den får premiere, må tiden vise, men vi sidder klar, når det sker.

Efter sidste rose kan ses nu på TV 2 Play.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder