TV | Nyheder

Jon Stewart vender tilbage til 'The Daily Show'

Af
Signe Bjørg Granberg
12. februar 2024
The Daily Show
Præsident Barack Obama i samtale med Jon Stewart på 'The Daily Show' tilbage i 2015. / Foto: Saul Loeb/AFP/Ritzau Scanpix

Del artikel

I forbindelse med det forestående amerikanske præsidentvalg vender den legendariske talkshowvært, Jon Stewart, tilbage som vært på 'The Daily Show'. Showet bliver vist på Pluto TV her i Danmark.

Det er otte år siden, tv-værten Jon Stewart takkede af på The Daily Show, men nu gør han altså et overraskende comeback i selv samme show i anledning af det kommende amerikanske præsidentvalg.

Stewart bliver vært én gang om ugen allerede fra den indeværende uge, og her i Danmark vil man frem til præsidentvalget i november kunne opleve hans comeback hver onsdag på Pluto TV.

Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV, Nord- og Central Europa, fortæller, at Pluto TV er meget glade for at kunne præsentere det ikoniske program – og ditto vært – for de danske seere:

– Vi er utroligt begejstrede for at kunne byde Jon Stewart og The Daily Show velkommen tilbage på skærmen. Stewarts tilbagevenden i forbindelse med den amerikanske valgkamp tilføjer en ekstra dimension til showet, og vi er enormt stolte af at kunne præsentere dette ikoniske program eksklusivt på Pluto TV i Danmark.

The Daily Show kan ses fra 14. februar på Pluto TV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder