TV | Nyheder

Kæmpe drama i denne uges afsnit af 'Bachelorette'

Af
Signe Bjørg Granberg
20. juni 2024
Bachelorette
Det var en hård uge for Lissa i 'Bachelorette', hvor der blev skruet helt op for dramaet / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

Ugen i 'Bachelorette'-land bød på det ene plottwist efter det andet og kulminerede med den hidtil største cliffhanger inden næste uges episoder.

Så skal vi da ellers lige love for, at der blev for skruet op for dramaet i Bachelorette, og vi kan næsten ikke være i os selv af spænding inden den kommende uge. EM-fodbold, go home. Det ægte drama sker (endelig!) her.

Men før vi nåede ugens klimaks med den cliffhangertunge afslutning på torsdagens program, startede vi med en lettere anspændt frokost aka sandhedsmiddag, hvor alle kunne stille spørgsmål til hinanden.

Nogle havde mindre spidse albuer end andre (vi kigger på dig, Joachim), imens andre gik til stålet i jagten på svar, der kunne give dem en indikation på, om de var købt eller solgt.

Den, der formåede at skille sig mest ud, var Jacob, som ikke kunne nøjes med at stille Lissa et spørgsmål på en papirlap – han havde brug for tid. To minutter + det løse!

Bachelorette
Jacob kom for alvor på banen i denne uge af 'Bachelorette'
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Det løse inkluderede et kys og fik generelt Lissa til at tro på, at Jacob faktisk var interesseret i hende. Dog valgte hun alligevel, da muligheden bød sig, at invitere gode gamle Andreas H med videre. En beslutning, der så ud til at komme bag på alle – selv Andreas H.

Sofie, der generelt var væsentlig mindre på arbejde under sandhedsmiddagen, tog Lasse med videre på date, og selv om de kom lidt tættere på hinanden, fornemmede man ikke ægte romantisk interesse fra Sofie. Lasse prøvede ellers – på fin og respektfuld vis – at lokke et kys ud af hende, men Sofie havde brug for at mærke efter og takkede derfor nej.

Dagen derpå var det endnu en gang datetid, og her blev det så Jacobs tur til at få en invitation fra Lissa. I sidste uge proklamerede vi, at hvis der var en joker tilbage i programmet, var det Jacob, og det, må man sige, viste sig at holde stik.

Daten, der startede lidt sløjt med noget kanel-biks-baks på en plantage, udviklede sig nemlig i en ret heftig retning, hvor der blev delt mange kys imellem de to. Øjner vi (endelig!) en ægte konkurrent til Andreas H? Lad os se!

Bachelorette
Sofie tog på batikdate med Andreas W og Mads
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Sofie tog Andreas W. og Mads med på gruppedate, hvor de skulle lave et batikskørt. Noget, som ingen af dem rigtig virkede til at gide. Mads blev sendt hjem med en rose, og Sofie tog Andreas W. med videre på date. Og selv om Andreas W. er god, som dagen er lang, var der altså ikke meget romantisk kemi at spore imellem dem – til gengæld spår vi, at de kunne blive rigtig gode venner.

Dagen efter stod roseceremonien for døren, men inden vi nåede så langt, skete der så mange ting på ultrakort tid, at vi dårligt kunne følge med. Først meldte Anders ud, at han ikke længere havde sig selv med i det hele, og derfor valgte han at trække sig.

Bachelorette
Anders kunne ikke holde til mere og meldte sig ud af 'Bachelorette' i denne uge
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Og selv om Lissa helt sikkert ikke så ham som et ægte match, knækkede det hende alligevel, og hun blev ovenud bevidst om, i hvor høj grad hun var i gang med at såre mændene. Anders. Andreas H. Jacob. Ikke med vilje, men som en uundgåelig konsekvens af programmets præmis.

Det blev smerteligt tydeligt, at Lissa havde rigtig svært ved at leve op til det, hun var gået ind til i Bachelorette: At date og potentielt få følelser for flere mænd på samme tid. Og værst af alt: Såre mændene på vejen.

Således måtte værten, Petra, træde til, og de to fik talt sammen og aftalt en gameplan. Og hvad dén plan så er, må vi vente til næste uge med at finde ud af! For afsnittet sluttede ikke med en roseceremoni som forventet, men med en cliffhanger af dimensioner, da Petra meddelte, at ceremonien ville blive en lidt anderledes én af slagsen. Og cut!

Kan det snart blive tirsdag?

Bachelorette kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play fra tirsdag-torsdag de næste to uger.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder