TV | Nyheder

Lav mad sammen med skuespillerne fra 'Badehotellet' i det nye TV 2-program 'Badehotellets kokkeskole'

Af
Signe Bjørg Granberg
19. april 2024
Ulla Vejby, Mia Helene Højgaard, Merete Mærkedahl og Ena Spottag fra 'badehotellet' går i køkkenet i 'Badehotellets kokkeskole'
Ulla Vejby, Mia Helene Højgaard, Merete Mærkedahl og Ena Spottag går i køkkenet i 'Badehotellets kokkeskole' / Foto: Koncern TV / TV 2

Del artikel

Merete Mærkedahl og Ulla Vejby laver lækre danske retter fra 'Badehotellet' i et helt nyt madprogram på TV 2. De får hjælp i køkkenet af flere af seriens medvirkende samt kok Claus Holm og madhistoriker Bettina Buhl.

Netop som man troede, at det snart var slut med Badehotellet efter 10 sæsoner, kan seerne nu glæde sig over, at der er mere godt i vente fra skuespillerne bag den populære serie.

Merete Mærkedahl og Ulla Vejby, der spiller Otilia og Edith i serien, har nemlig taget forklæderne på og er gået i køkkenet sammen med kokken Claus Holm og madhistorikeren Bettina Buhl.

I løbet af seks episoder skal de lave en række af de retter, der er blevet serveret for Badehotellets gæster i løbet af serien, og de får ikke blot hjælp af Holm og Buhl, men også af flere af kollegerne fra den folkekære serie.

Således kan man glæde sig til at opleve bl.a. Ena Spottag, Mia Helene Højgaard og Sigurd Holmen Le Dous slå sig løs i køkkenet og lave alt fra rødspætter og rødgrød til kanin.

Badehotellets kokkeskole får premiere 29. april på TV 2 Play og TV 2 Fri.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder