Podcast | Nyheder

Ugens podcastafsnit af 'Det, vi elsker': Edith og Otilia fra 'Badehotellet'

Af
Carina Nørgaard Schou
21. marts 2024
Interview med Merete Mærkedahl og Ulla Vejby fra Badehotellet
Foto: Elena Hybel Colding

Del artikel

I denne uge handler det om TV 2’s populære serie 'Badehotellet', for Signe og Carina har nemlig fået besøg i studiet af skuespillerne Ulla Vejby og Merete Mærkedahl.

Der er sol og sommer i podcaststudiet i denne uge, for i ugens afsnit af Det, vi elsker har værterne Signe og Carina fået besøg af to skuespillere fra en af de allermest populære serier i Danmark, nemlig Badehotellet.

Merete Mærkedahl og Ulla Vejby spiller henholdvis Edith og Otillia og har været med i samtlige 10 sæsoner siden begyndelsen i 2013.

Badehotellet er TV 2’s dramakomedie om Andersens badehotel i Nordjylland, hvor man sommer efter sommer følger både gæster og personale på det lille hotel.

I podcasten fortæller Merete Mærkedahl og Ulla Vejby bl.a. om, hvordan de blev castet til serien, hvordan deres forhold har udviklet sig over årene både på og uden for skærmen, og hvilke scener fra de forgange 10 års optagelser, som de særligt husker.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omDet vi elsker

Andre Podcast | Nyheder