TV | Nyheder

Nyt krimiprogram på TV 2 behandler de mest aktuelle danske kriminalsager

Af
Signe Bjørg Granberg
15. januar 2024
'Skyggesiden'
Janni Pedersen og Carsten Norton er værter på det nye TV 2-kriminalprogram 'Skyggesiden' / Foto: Henrik Ohsten / TV 2

Del artikel

Den populære krimipodcast 'Skyggesiden' med Janni Pedersen og Carsten Norton kan nu opleves som ugentligt krimimagasin på TV 2 Play.

TV 2 skruer op for dækningen af de mest aktuelle kriminalsager, når den populære krimipodcast Skyggesiden i dag får premiere.

Programmet bliver fremadrettet et fast ugentligt tv-magasin, der skal give seerne indsigt i ugens største kriminalsager, siger Carsten Norton, som er vært på programmet sammen med Janni Pedersen:

– Vi håber, at vi med Skyggesiden kan være med til at give seerne et begavet indblik i ugens største kriminalsager. Janni og jeg har mere end 40 års erfaring tilsammen som krimireportere, og det har naturligvis givet os et omfattende netværk hos politi, anklagemyndigheder, advokater og i det kriminelle miljø, som vi gør brug af i Skyggesiden.

Janni Pedersen og Carsten Norton er i forvejen værter på podcasten med samme navn, der så dagens lys tilbage i november 2022. De to værter har kendt hinanden i en årrække fra adskillige retssager, gerningssteder og pressemøder.

Det nye, ugentlige tv-magasin skal give plads til endnu mere dybde og perspektiv omkring aktuelle, danske kriminalsager, siger Anne Mette Svane, chefredaktør på TV 2 News:

– Med Skyggesiden vil vi gerne invitere alle ind til en klog og interessant samtale med to af landets dygtigste og mest vidende krimijournalister for at give dybde på aktuelle krimisager og samtidig give perspektiv på, hvad sagerne betyder for samfundet.

Første program af Skyggesiden handler om anklageskriftet mod Korsørmanden og kan ses på TV 2 Play fra i dag, mandag 15. januar.

Fremover kan Skyggesiden ses hver torsdag på TV 2 Play og vil blive sendt senere samme dag på TV 2 News – ligesom det fortsat vil udkomme som podcast.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre TV | Nyheder